Electrolux pirolitikus sütő

Sütni azonban jó dolog, na de takarítani és tudni, hogy nem tesszük, csak rétegződik a szennyeződés amit később még nehezebb lesz eltávolítani. Az Electrolux kifejlesztett egy olyan megoldást, mely választ ad minden kételyre, hiszen a profi szakácsok eszközeit viszi el az otthonokba. Ez nem más, mint a gőzfunkciós pirolitikus sütő.

A professzionális éttermek konyhafőnökei két dologban biztosan nem kötnek kompromisszumot: az egyik a tisztaság, a másik az ételek minősége. A pirolitikus tisztítás lényege, hogy 480°C-ra hevíti a sütőt, így annak falán minden szennyeződés hamuvá ég, majd lepereg az aljára. A sütőtérben keletkező hatalmas hőt 4 rétegű üvegajtó tartja távol a konyhától, sőt a biztonság érdekében a sütőajtó 300°C felett automatikusan lezárja magát és csak akkor nyílik ki, amikor 250°C-ra visszahűlt a sütőtér. Az egész folyamat összesen két mozdulatot igényel: egy gombnyomást és a hamu feltörlését, ráadásul az egész takarítás mentes minden vegyszer használatától.

Könnyen tisztítható sütő

Pirolitikus sütők Electrolux

Sütés gőzerővel

Pirolitikus sütők eddig is voltak a piacon, de olyan, amellyel nem kell lemondani a gőz előnyeiről, még nem. Az Electrolux új gőzfunkciós sütője még egészségesebb és finomabb ételek elkészítésére alkalmas, mint a hagyományos modellek. A gőzzel elkészített ételek kevesebbet veszítenek súlyukból, alacsonyabb hőmérsékleten hamarabb átsülnek, és zamatosabbak is lesznek, ropogós külsejükről pedig az UltraFanPlus ventilátor és a levegőkeringető rendszer gondoskodik. A hatalmas sütőtérben az extra nagy ventilátor teríti szét egyenletesen a forró levegőt, így az étel tökéletesen és egyenletesen sül át, a sütő minden pontján.

Electrolux sütő ami egyben gőzsütő is

Aki gőzzel süt, garantáltan elkápráztathatja családját, barátait. Az Electrolux új pirolitikus készüléke 25%-os gőzzel hozzáadásával éri el, hogy az húsok, vagy a házi kenyér belseje puha, de külseje ropogós legyen, a nap végén pedig a takarítás ne legyen több két mozdulatnál.

Forgalmazza a Lakberinfo.hu kiemelt Partnere a:

Bono Design Kft.

Címünk: 1036 Budapest, Bécsi út 81.

Telefon:  06-1 240-0242
Mobil: 06-30 22-32-120
Email: info@bonodesign.hu

www.bonodesign.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:30 - Szombat: 10:00-13:30

Bono Design Kft. Budapest