A Bono Design stúdióban Vevőink megismerkedhetnek a beépíthető sütők okostelefonokhoz hasonlóan érintéssel vezérelhető színes TFT kijelzőjével, az e-szakácskönyvvel, sőt többet is megtudhatnak a szuvidolás rejtelmeiről.

Combi Steam gőzsütő

A jó ízek csak egy érintésre vannak

A 4,2”-os, színes kezelőfelületet lapozhatja, görgetheti vagy néhány érintéssel elindíthatja a kiválasztott programot. Az új kombi gőzsütőnket az érintőképernyőn keresztül annyira egyszerűen kezelheti, mint egy okostelefont. Egy gombnyomással előhívhatja az e-szakácskönyvet mely tartalmazza a hozzávalók listáját és az elkészítés módját. Ha saját receptjeit akarja elkészíteni, használja a quick start funkciót. Válassza ki a menüből az ételt, a sütő pedig javaslatot tesz a sütőprogramra, a hőmérsékletre és a sütés idejére.

Újdonság a konyhában: megérkezett az Electrolux sous-vide sütője

Az Electrolux EOB8956VAX sous-vide funkciós gőzsütő

Sous-vide program a gazdag telt ízekért

A sous-vide (ejtsd: su vid, jelentése: vákuum alatt) egy professzionális főzési technika. A lényege, hogy a vákuum fóliába zárt étel, órákon, esetleg több napon keresztül, azonos hőmérsékleten sül. Fontos kritérium, hogy a hőmérséklet fokra pontosan azonos legyen a szuvidolás teljes időtartama alatt. A vákuum alatt történő sütés közben az ételekben megmaradnak a tápanyagok, ásványi sók és vitaminok. Az így készült ételek nem csak egészségesek, de minden képzeletet felülmúlóan finomak is lesznek. Tökéletesen omlós, szaftos étkeket készíthet a sous-vide programmal.

A szuvidolás menete

1. Zárja vákuum fóliába a fűszerekkel együtt a húst, halat vagy zöldséget. (A vákuumozó készülék nem része a CombiSteam sütőnek.) Érdekesség: a légüres térben a víz forráspontja 100 °C-ról 20 °C-ra csökken, így sokkal alacsonyabb hőmérsékleten dolgozik a sütő, mint egy hagyományos programnál.

2. Tegye a levákuumozott ételt a sütőbe, és indítsa el a sous-vide programot. A sütőtér megtelik gőzzel, és ebben a nedves környezetben, alacsony hőmérsékleten (a receptben megadott hőfokon) készül el az étel.

Az Electrolux EOB8956VAX sous-vide funkciós gőzsütő TFT kijelző

Hőfok beállítás TFT kijelzőn

Electrolux sütő

E-szakacskönyv a sütőben

Sütés után takarítás? – csak egy gombnyomás!

A CombiSteam Sous Vide sütő a gőztisztító programjával kitakarítja saját magát. A program során a forró gőz leoldja a sütőtérben lerakódott szennyeződéseket, leégett ételdarabokat. Miután a program lejár és a sütő lehűl, elég egy nedves kendővel áttörölnie a sütő belsejét és máris higiénikusan tiszta lesz a sütőtér. Ezt a sütőt arra terveztük, hogy Ön a lehető legkevesebb idő és energiaráfordítással a lehető legfinomabb ételeket készíthesse el otthon, saját konyhájában. Jó étvágyat és élményekben gazdag főzést kívánunk :)

Forgalmazza a Lakberinfo.hu kiemelt Partnere a:

Bono Design Kft.

Címünk: 1036 Budapest, Bécsi út 81.

Telefon:  06-1 240-0242
Mobil: 06-30 22-32-120
Email: info@bonodesign.hu

www.bonodesign.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:30 - Szombat: 10:00-13:30

Bono Design Kft. Budapest

Electrolux konyhai gépek