Pizzakemence Ooni

Az épített, fix helyre telepített kemencék alternatíváját kínálja az Ooni Konda. Ezt a praktikus kis készüléket bármikor, akár a teraszon is könnyedén beüzemelhetjük és már kezdődhet is a közös sütögetés. Nagy előnye a hordozhatóság, így akár magunkkal is vihetjük ha kerti összejövetelre vagyunk hivatalosak. Nézzük a legfontosabb tudnivalókat.

Kicsi és hordozható pizzakemence

1 perc alatt sütő pizzasütő

Kertishop pizzakemence

Ooni Koda 12″ pizzakemence

Ezt a kompakt pizzakemencét a sebességet, a kényelmet és könnyű használhatóságot szem előtt tartva tervezték. Az Ooni Koda 12 pizzakemence instant begyújtással és állítható hőmérsékletével több hőfokon is használható.

Formatervezett pizzakemence

Pizzakemence kiegészítők

500 fokos belső hőmérséklet

Kényelmes használat, 15 perc alatt 500 °C. Süss tökéletes, maximum 30 cm-es kövön sült pizzát mindössze 60 másodperc alatt! Tartós, kerámia rostokkal szigetelt, porszórt acél test a még kiválóbb hőtartásért és időjárásállóságért. Propán gázzal működik, 500°C-ra is fűtheted és melegítéstől kezdve akár 15 percen belül sütésre kész. A súlya mindössze: 9 kg. Anyaga: porszórt, hidegen hengerelt acél test, öntött alumínium orr, rozsdamentes acél belső, alap, gázégő, hőálló gumi talp. 

Rendeléssel, vásárlással és a használattal kapcsolatban keresd a Kertishop.com-ot az alábbi elérhetőségeken! 

KERTISHOP.COM

Legyen élmény a kertben töltött idő!

www.kertishop.com/ooni/

Telefon: +36 1 4390063
E-mail: info@kertishop.com

Bemutatóterem: 1038 Budapest, Szentendrei út 276.