Hiába a rengeteg gyártó, forgalmazó, ha a vásárló csak egy kicsit is többre vágyik napjaink projekt deszka ajtajainál (elérhető bükk cseresznye és tölgy színben, hajórakománnyi mennyiségben bárhol - bárkinél 20 000 Ft + ÁFA) elképzelésének megfelelő ajtót ötven ezer forint alatt találni szinte képtelenség. Ha sikerült megalkudni valamelyik modellel, hat-nyolc hetes   szállítási határidőkkel sokkolják a tisztelt vásárlót, amire az esetek zömében   rárakódik pár hét csúszás, amiről természetesen csak a hatodik héten tájékoztatják. Ha már sikerült a kiválasztott ajtó dizájnjával, árával megbarátkozni, és letelt a kb. két hónapos szállítási határidő, a soron következő meglepetés beépítéskor éri a vásárlót (már ha nem hiányosan vagy rosszul legyártva érkezett meg az ajtó, akkor ugyanis előröl kezdődik az egész). A DIN – MSZ – ÖNORM normák valamelyike szerint legyártott ajtó valahogy nem passzol a tervező - kőműves páros által összehozott falkáva nélküli, teljesen egyedi méretű falnyíláshoz.

Legtöbbször a papíron 900 x 2100-as falnyílás a valóságban inkább 800 x 2070, vagy éppen stimmel a falnyílás méret csak falkávának nem jutott hely, magyarán a toknak nincs mibe megkapaszkodni. Ahhoz hogy az ajtókat be lehessen építeni jobb esetben le kell vésni a falkávákból, új falkávát kell építeni ( a lakás kifestve, leparkettázva stb.), rosszabb esetben nem kialakítható a nyílás, mert becsövezett válaszfalakat kellene odébb rakni.

Tény, hogy szabvány méretű falnyílás ritkább ma hazánkban, mint a kifizetett alvállalkozói számla az építőiparban, függetlenül attól, hogy az új építésű ingatlanról vagy lakás felújításról van szó. Fenti problémakörre kínál megoldást az Ajtóház Zrt., ugyanis náluk az egyedi méretű beltéri Dekora fa beltéri ajtók gyártása egyedülállóan gyors határidővel történik! Több mint 70 modellből álló, modern és klasszikus stílust egyaránt felvonultató Dekora dizájn ajtó termékpaletta zöme „megáll” nettó 60 000 Ft – alatt. Minden megrendelt ajtó kivétel nélkül 7 – 9 munkanapon belül átvehető, telepíthető függetlenül attól, hogy 1 vagy 100 db ajtóról van szó. Minden ajtó falnyílásnak megfelelően centiméteres pontossággal kerül gyártásra, ráadásul az egyedi gyártásnak nincs felára!

Ajtóház ajtók


Bemutatótermünkben több mint 25 ajtómodell tekinthető meg.

Ajtóház Zrt.

1107 Budapest, Száva utca 8.
Tel: 06 1 240 3625

Web: www.ajtohaz.hu