Az Deceuninck által fejlesztett Elegante minimalista kialakításával a műanyag ablakok egy teljesen új generációját, a jövő igényeit képviseli. A Német Design és Red Dot Design díjas ablakprofilok kiváló hőszigetelést biztosítanak, és a magban felhasznált környezetbarát, újrahasznosított EcoPowerCore anyagnak köszönhetően kiemelkedően fenntarthatók is.

Deceuninck nyilászaró ablak Elegante

Deceuninck nyilászaró ablak Elegante

Az Elegante ablakprofilrendszer kiváló teljesítménymutatói és fenntarthatósága mellett megjelenésével is kitűnik társai közül. Egyedi formatervezésével kiérdemelte a különdíjat a 2019-es Német Design Díjon, ahol külön méltatták az ablakprofilrendszer kiemelkedő kialakítását. A tervezés kiváló minősége egy további díjat is hozott a műanyag ablakprofilnak: a Red Dot Design Díjat „Terméktervezés” kategóriában. Rendkívül karcsú átfedés, elegáns egy síkban illeszkedő szárnykialakítás, szögletes üvegezőléceivel, valamint opcionálisan választható alumíniumburkolatával és hozzá passzoló antracit profilmagjával az Elegante a megtévesztésig hasonlít egy alumíniumablakhoz. Ezenkívül a 40 színben választható dekorfólia tetszés szerint kínál meleg fatónusokat, nemes fehéret vagy határozott vöröset - elegánsan illeszkedve bármilyen építészeti stílushoz és egyéni ízléshez.

Deceuninck nyilászaró ablak Elegante

Az Elegante hőszigetelése kiváló, így passzívházakba is beépíthető. Rendkívül vastag üveg használatával pedig optimális hang- és zajszigetelést érhetünk el, teljesen kizárva a hideget és a zavaró zajokat is. Míg régebben az ablakokat az alacsony hőveszteség biztosítása érdekében a lehető legkisebbre tervezték, manapság már egészen nagy méretű ablakok is beépíthetők. Az Elegante termékekhez alkalmazott speciális ragasztási technológiával különösen nagy és stabil ablakok gyárthatók, amelyek napfénnyel árasztják el a belső tereket.

Deceuninck nyilászaró ablak Elegante

Az Elegante a biztonság szempontjából is kiemelkedő: az akár RC2 besorolású rendszer biztos védelmet nyújt a betörések ellen. Az ablakprofil rendszer erős acélmerevítései pedig tovább növelik a biztonságot. Az EcoPowerCore technológiának köszönhetően az Elegante fenntarthatóság szempontjából is rendkívüli, hiszen a profilok közepe koextrudált újrahasznosított PVC, kívülről tiszta PVC, ami esztétikus, PVC takarékos ugyanakkor környezetbarát megoldást is jelent.

Bővebb információ: A Deceuninck weboldalán.