Fémkeretes füstüveg tolóajtó

A minőségi nyílászárók piacán a Doorina ajtók ma már számos épületben jelen vannak. A standard beltéri ajtókon kívül a bonyolultabb szerkezetű és alaposabb tervezést igénylő falban futó tolóajtók is megtalálható a kínálatukban. Elsőre talán nem is sejtenénk, hogy ez a termékkör is rendkívül sokrétű és tökéletesen alkalmazható és igazítható az egyes faltípusokhoz és helyiségekhez. 

Fémkeretes üveg tolóajtó

Nézzünk néhány szempontot, ami a falban futó tolóajtók előnyeire hívja fel a figyelmet. 

A legfontosabb előnye az, hogy a falba épített tolóajtók helytakarékosak. A hagyományos ajtók nagy ívben nyílnak, míg a tolóajtó rendszerek szinte láthatatlanul tűnnek el a falban, ezzel is szabaddá téve a felületeket. Választhatunk egyszárnyú, vagy kétszárnyú modellek közül. Az ajtólapok lehetnek CPL, festett, természetes furnér felületűek vagy akár teljes üveglapok sőt, akár fémkeretes üvegajtók is.

Üveg tolóajtó Doorina

Ezek az ajtók rendkívül esztétikusak. Kifinomult és modern megjelenést kölcsönöznek egy szobának, és többféle változatban is elérhetők. A falban futó tolóajtók segíthetnek összekapcsolni két szobát vagy két teret, és hozzá járulnak a térérzet folytonosságához. Ugyanakkor lehetővé teszik a két tér közötti privát szeparációt is. Például egy hálószobát és egy fürdőszobát igény szerint elválaszthatunk, amikor ez szükséges. Ezek az ajtók könnyedén és csendesen mozognak, így téve komfortossá otthonunkat.

Doorina tolóajtó

Üveg tolóajtó irodába

Festett minimál tolóajtó

Néhány tolóajtó típus, amik a Doorina bemutatóteremben is megrendelhetők:

Syntesis Line – látszó tokborítás nélküli rejtett tolóajtó

Az ECLISSE Syntesis® Line tökéletes eleme a minimalista belsőépítészeti környezeteknek. Nincs ajtótok, így tökéletesen egységes képet alkot a modernitás és a design jegyében.

Doorina tolóajtó Syntesis Line

Eclisse Estensione falban futó kétszárnyú tolóajtó rendszer – gipszkarton falhoz

Az Estensione a lakást egy intim, de ugyanakkor nyitott helységgé változtatja. Folytonosságot biztosít a térben és rendkívül elegáns. Az Estensione egy széles ajtónyílást biztosít, így két helyiséget képes egy nagy térré alakítani. 

Estensiona falban futó tolóajtó

Kétszárnyú Eclisse falban futó tolóajtó

Eclisse Unico falban futó tolóajtó rendszer – gipszkarton és vakolt falhoz

Az Unico falban futó tolóajtó szerkezet egy csúszó tolóajtót rejt el tökéletesen a falszerkezetben. Az Eclisse rendszerek kiváló minőségűek, megbízhatók, ellenállók, és a legkülönbözőbb igényeknek is megfeleltethetők legyen szó lakásfelújításról vagy új építésű lakóházakról. 

Unico tolóajtó falban fehér

Ha felkeltették az érdeklődését ezek a termékek, akkor látogasson el a Doorina bemutatótermébe, ahol szakértő kollégák segítenek a nyílászárók megtervezésében személyre szabott ajánlattal. 

DOORINA - Nyílászárók, árnyékolás

www.doorina.hu

Címünk: 1143 Budapest, Egressy út 8.

Telefon: +36 70 315 2643

E-mail: info@doorina.hu