Art Mirror - Egyedi konyhabútorok építése

Belsőépítészeti tervezés és kivitelezés,lakásbelsők kialakítása, egyedi konyhabútor és lakásbútor készítés.

Elérhetőség:

Web: http://www.artmirror.hu
Cím: 2051 Biatorbágy, Felső-Pátyi utca 13. Térképen
Telefon: +36/23-769-028
Mobil: 06-70-272-5256
kertizsolt@artmirror.hu


Házhoz szállítás:

Az Art Mirror csapata arra törekszik, hogy megrendelőink elképzeléseit maximálisan szem előtt tartva, azt a szakember szakmai profizmusával ötvözve készítsük el egyedi bútorainkat. Célunk, hogy a kihívásokkal teli, nagyfokú kreativitást igénylő tervezést és kivitelezést olyan összhangban valósítsuk meg, hogy azzal megrendelőink maximálisan elégedettek legyenek és az így elnyert bizalmat hosszú távon is képesek legyünk megőrizni.

A komoly szaktudás és szakmai tapasztalat mellett fokozott figyelmet szentelünk a személyes kapcsolat kialakítására is.

Galéria

Cikkeink

Egyedi konyhák angol mintára

Egyedi konyhák angol mintára

Az Art Mirror egyedi bútorgyártó cég munkáiból már mutattunk be néhány modern darabot, most új cikkünkben a klasszikus megjelenésű igazán otthonos hangulatot árasztó angol konyhákat ajánljuk figyelmükbe. 3 elkészült otthonban tehetünk virtuális sétát.
Egyedi gardróbok, egyedi nappali bútorok az Art Mirrortól

Egyedi gardróbok, egyedi nappali bútorok az Art Mirrortól

Sok a könyvem hová tegyem? Sok a ruhám már nem férek el! Néztem bútort, de csak pár centi kellene még, hogy ne lógjon ki. Ha már felvetődtek ezek a kérdések érdemes egyedi bútorokban gondolkodni, és ma már igen sokféle anyagban és felületben gondolkodhatunk.
Az egyediség varázsa - Rusztikus és modern konyhák

Az egyediség varázsa - Rusztikus és modern konyhák

Az Art Mirror 2004 óta elégíti ki a hazai és külföldi ügyfeleinek igényeit. Célunk, hogy az egyedi elképzeléseknek is megfelelve, nagyfokú kreativitást igénylő tervezést és kivitelezést olyan összhangban valósítsuk meg...