... hogy azzal megrendelőink maximálisan elégedettek legyenek, és az így elnyert bizalmat hosszú távon is képesek legyünk megőrizni. A komoly szaktudás és szakmai tapasztalat mellett fokozott figyelmet szentelünk a személyes kapcsolat kialakítására is; ennek révén ügyfeleink igényeit mélyebben megismerhetjük, s a termék, mely együttműködésünk eredménye személyesebbé, eredetibbé válik. Éppen ezért nem a nagyközönség igényeinek kívánunk megfelelni - hétköznapi bemutatótermi megjelenéssel - hanem az egyéni, magas színvonalú kiszolgálást preferáljuk.

Cégünk profilja: - belsőépítészeti tervezés és kivitelezés; - lakásbelsők kialakítása; - bútorkészítés; - design és lakberendezési tanácsadás.

Az egyediség varázsa - Rusztikus és Modern konyhák

Melyek a rusztikus és a modern– avagy minimál - stílusirányzatok főbb ismérvei?

Napjainkban a konyha nagy szerepet vállal a lakáskultúra világában. Az amerikai konyhák elterjedésével nem csak használati és funkcionális szerepe van a konyhának hanem az esztétikus belső megjelenést is emeli, mivel a konyha-étkező-nappali egy légtérben helyezkedik el. Konyhai stílusok közül a legelterjedtebbek a Modern más szóval Minimál vagy a Rusztikus, ennek is kiemelkedő stílusjegyei a Provence vagy Angol konyhák formavilágában teljesül ki. A konyhák sokrétű megjelenését nagyban befolyásolják a lakás-ház belső formai kialakításai. Megkülönböztetünk egyenes egyfalas, L-alakú, U-alakú, többfalas,- térelválasztó funkciót is betöltő, vagy konyhaszigettel kiegészített beépítéseket. A konyhaszigettel kiegészített konyhatípus az előbb felsorolt összes konyhatípusra jellemző, ha a munkapultok és a konyhasziget munkapultjai között legkevesebb 80-100 cm távolság van.

Milyen anyagokat használhatunk Modern konyháknál?

Front felületekre és a látszó oldalaknál - az egyenes vonalvezetésből - eredően jellemzően lap anyagok felhasználása a ideális: - Laminált faforgácslap, -Fa furnéros faforgácslap vagy MDF., -Festett MDF., -Fém-fa kombinációk.

Milyen anyagokat használhatunk Rusztikus konyháknál?

A front felületek jellemzően keret szerkezetből és valamilyen betétezéssel készülnek (vastag betét (profilozott), vékony lemez betét), látszó felületek gyakran díszmarással és a front felületekkel megegyező kialakításban készülnek: - Fa furnérozott faforgácslap vagy MDF. (látszó oldalaknál), - tömörfa ajtófrontoknál és betéteknél, -Festett MDF., Rusztikus Angol konyháknál a jellemző anyaghasználat a festett vagy pácolt-lakkozott tömörfa. A világos színhasználatnál általában a jobb formatartósság miatt MDF. alapanyag felhasználása a jellemzőbb, itt meg kell említeni, hogy az MDF. használata csak teljes fedő festésnél használható, mivel magának az anyagnak nincs esztétikai értéke (erezet, sajátos szín és felület).

Milyen típusú munkalapokat használhatunk konyhánkban?

- Normál konyhai munkalap
- Egyedi dekoritos munkalap, dekoros vagy félkemény fázott kivitelben
- Épített munkapult (Csempe burkolattal)
- Gránit munkalap, - Technistone (Gránit őrleményes lap)
- Solidstone (Akryl munkalap)

Milyen burkolatot használhatunk az alsó és a felső szekrények között?

- Csempe burkolat, festett üveg hátfal
- Bútor anyagából készített burkolat
- Munkapult anyagából készített burkolat

Milyen díszítési és külső megjelenési elemeket használhatunk?

- Fa redőnyös elem, Ívelt üveges kialakítások
- Nyitott polcok (Könyv és tányér tárolására)
- Bortartók, felső párkány lezárások
- Díszes pillér oszlopok faragvány rátéttel
- Alsó fényzáró, belső és külső dekor világítások
- Üveg vitrinek, lépcsőzetes felépítmények

Milyen belső kialakításokat használhatunk?

- Fém fiókok (Csillapított), kihúzható fém rácsok
- Kifordítható fém kosarak, fonott kosarak
- Kihúzható fém kamra vasalatok
- Fiókként működő beépített szelektív hulladék tároló
- Beépített szakácskönyvtartó, kerámia fűszerfiókok