Ha már felvetődtek ezek a kérdések érdemes egyedi bútorokban gondolkodni, és ma már igen sokféle anyagban és felületben gondolkodhatunk. Az egyedi bútorok óriási előnye, hogy még a széles elemválasztékkal rendelkező bútorokkal szemben is sokkal pontosabban lehet őket tervezni. A kihívást igénylő feladatokat pedig kizárólag egyedi építéssel lehet megoldani. Ma igen sok egyedi bútoros cég van a piacon sokféle minőségen, jobb - rosszabb alapanyagokkal ellátva, de a legnagyobb hiba az ízléstelen kidolgozás, a nem megfelelő tervezés, hanyagság és a mindenhol egyforma megoldás.

Az Art Mirror céget azért mutatjuk be Önöknek szívesen, mert a legnagyobb értékük, hogy finom megoldásokat alkalmazva, az enteriőrbe jól illeszkedő megoldásokat kínálnak, mindezt kitűnő anyagokból. Korábbi cikkeinkben - melyeket megtekinthetnek a cikk végén - konyhákat, egyedi fürdőszoba és hálószoba bútorokat mutattunk be. Mostani témánk az egyedi nappali bútorokra, és az egyedi gardróbokra fókuszál néhányat bemutatva az Art Mirror számos referenciái közül. Az egyedi bútorok lehetnek önálló korpuszok, vagy az adott helyre beillesztett, első képünkön éppen könyvespolcként.

Az előszoba elrendezése gyakran nem engedi meg, hogy készbútort, cipősszekrényt, vegyünk vagy csak aránytalan méretet találunk. Itt is érdemes a saját meglévő falfelületekre a legjobb helykihasználással terveztetni. A gardróbszekrények terebélyesebb darabok így nagyobb helyiségbe ajánlottak, valamint a szellőztetési lehetőség is fontos. Gyakori, hogy a tetőterek ferde falsíkja alatti teret építik be, ezzel is hasznos tárolótér jön létre. Angol filmekben sok helyen láthatjuk a viktoriánus házakban hogy a lépcső alatti rész mindig beépített, és bőséges helyet kínál olyan holmiknak, amiket nem szeretnénk szem előtt látni.

A lakberendezés egyik legnagyobb kihívása a megfelelő tárolás megszervezése. Egyedi építésű bútorokkal igen hatékonyan lehet a problémán segíteni. A Konyhától a gardróbokig, szakszerű tervezéssel, minőségi anyagok használatával várja hívását: az Art Mirror.

www.artmirror.hu

Kerti Zsolt - 06-70-272-5256