Cemix - Építő Megoldások

Prémium minőségű építőanyagok vakoláshoz, hőszigeteléshez, hidegburkoláshoz, fugázáshoz, festéshez, falazáshoz és aljzatképzéshez.

Elérhetőség:

Web: https://www.cemix.hu
Cím: 8210 Veszprém, Házgyári út 9. Pf.: 1723 Térképen
Telefon: +36 88 590 500
vevoszolgalat@cemix.hu

További weboldalak:

epitomegoldasok.lb-knauf.hu

www.cemix.hu

A magyar tulajdonban lévő Cemix (korábbi nevén Lasselsberger-Knauf Kft.) több mint negyedévszázados múlttal rendelkezik a magas minőséget képviselő építőipari termékek gyártása és forgalmazása terén. Az ágazat egyik piacvezető vállalata hazánk mellett a környező országokban is erős hídfőállásokat épített ki az elmúlt időszakban. A siker egyik fontos összetevője, hogy a magyarországi gyártók között az egyik legszélesebb termékportfoliót kínálja vevőinek. Innovatív megoldásai és prémium alapanyagai a homlokzatképzéstől kezdve a hidegburkoláson át az aljzatkiegyenlítésig bezárólag az építkezések és felújítások valamennyi fázisát lefedik.

A Cemixaz egyik legerősebb magyar tulajdonban lévő brand, amelyhez már a cég alapítását követő években is olyan fogalmak társultak, mint a szaktudás, a megbízhatóság és a minőség. A vállalat a termékeit kereskedői hálózaton keresztül értékesíti, így ezek Magyarországon több mint 500 értékesítési ponton>> érhetők el. A kereskedelmi csapat értékesítési és szakmai segítséget ad közvetlen és közvetett partnereinek az ország teljes területén. A folyamatosan bővülő termékportfolió és az Cemix szakértőinek felkészültsége speciális igények kielégítését is lehetővé teszik.

Galéria

Cikkeink

Pár perc alatt megköt az új szárazbeton keverék

Pár perc alatt megköt az új szárazbeton keverék

Mischnix néven új szárazbetonkeveréket dobott piacra a nyáron a Cemix. A keverés nélkül felhasználható, percek alatt megkötő anyag segítségével bárki számára gyerekjátékká válik a betonozás.