Cleartex Kft.

Fő tevékenységi körünk a szennyfogó rendszerek gyártása, szőnyeg és egyéb meleg burkolati kellékek forgalmazása és telepítése. Linóleum és PVC padlóburkolatok, padlószőnyegek tapéták.

Elérhetőség:

Web: https://cleartex.hu/
Cím: 2045 Törökbálint, Hosszúrét u. 3. Térképen
Telefon: 06-23/887-400
cleartex@cleartex.hu

MIÉRT VAGYUNK ITT?
Célunk, hogy minden érdeklődő elvárásainak és szándékának megfelelő minőségi burkolati megoldást találjunk. A számos lehetőség közül segítünk kiválasztani az adott területre, az adott követelményekhez legjobban illő variációkat. Megvalósításban szerzett tapasztalatunk segít a kellemetlenségek elkerülésében.
MI A MI TITKUNK?
A szennyfogó rendszerek tervezésében és gyártásában kifejlesztett egyedülálló technológiáink kínálta piaci előnyünket, a több évtized alatt megszerzett melegburkolati kompetenciánkat ügyfeleink maradéktalan kiszolgálására fordítjuk. Ambiciózusak vagyunk, számunkra nem létezik lehetetlen. Alkotásaink után felelősséget vállalunk, és nem riadunk meg a kihívásoktól.
KIKKEL MŰKÖDÜNK EGYÜTT?
Minden ügyfelünk jól hasznosítható tanácsokat és a testre szabott ajánlatot kap, sőt a kivitelezés nehézségeit - igény esetén - át is vállaljuk. Az optimális együttműködés alappillére számunkra a jól felépített kommunikáció, a törekvés a legideálisabb megoldásra. Akik hasonlóképp gondolkodnak, azokkal minden esetben sikerrel zárjuk projektjeiket.
MIVEL NEM FOGLALKOZUNK?
Minden olyan körülménnyel, ami a minőségi megvalósítást csorbítaná. Filozófiánk nem ad helyet alacsony színvonalú termékek fejlesztésének, rövidtávú szemléletnek és az ebből adódó felesleges, esetenként ismétlődő kiadásoknak. Célunk a fenntarthatóság biztosítása és a környezettudatos, de megfizethető kivitelezés minden egyes projektünk estén.
CLEARTEX MEGOLDÁSOK
Szolgáltatásaink a üzleti és iparági igényhez alkalmazkodva a legkülönfélébb környezetekbe kínálnak egyedi burkolati megoldásokat: a szennyfogó rendszerektől a csúszásmentes padozatig. A változatos terek adta kihívások és a megbízhatóságot, minőséget, ergonómiát szolgáló installációk sokszínűsége sokszor nehézkessé teszi a megfelelő megoldás kiválasztását. Üzleti szolgáltatásainkkal igyekszünk lefedni mindent, amire a végfelhasználóknak, tervezőknek, kivitelezőknek és üzemeltetőknek valaha is szüksége lehet.
TERMÉKEINK
Kültéri és beltéri szennyfogók teljes skálája – a textiltől a logózott, alumíniumsínes rendszerekig. Közületi, irodai és szállodai szőnyegek – tekercses és modulos, textil és gyapjú szálas típusok, egyedi mintás gyártmányok
Linóleum és PVC padlóburkolatok – általános, dizájn, sport és ipari felhasználású, mérgezőanyagoktól mentes padlóburkolatok. Egyedi tapéták – környezetbarát, mérgezőanyagoktól mentes egyedi nyomtatású tapéták falra, nyílászárókra, bútorra. Ipari burkolatok és kiegészítők – ergonómia, csúszásmentesítés, baleset- és munkavédelem minden fajta üzemi környezetbe
SZOLGÁLTATÁSAINK
Helyszíni felmérés, tervezés, látványterv készítés, szoros együttműködés a tervező / kivitelező / beruházó partnerekkel. Gyártás, forgalmazás, raktározás, logisztika, telepítés, kivitelezés, karbantartás

Galéria

Cikkeink

Egyik és legfontosabb: otthon érezni magunkat

Egyik és legfontosabb: otthon érezni magunkat

Bárhol vagyunk, szeretnénk jól, komfortosan érezni magunkat. Ez különösen igaz egy munkahely esetébe, ahol időnk java részét töltjük. Burkolatok és szőnyegek a Cleartex-től.