A Cleartex Kft. különösen odafigyelt arra, hogy új irodaháza, ne csak egy steril munkakörnyezet legyen, hanem kellemes, emberbarát légkört biztosítson. Mint ahogy figyelünk egy lakás dekoratív berendezésére, úgy a cég vezetői számára is fontos volt az otthon hangulatát megteremteni. 
Az ízléses design tárgyak, bútorok és növények mellett, előtérbe került egyike azon üzletágnak, amelyben a cég igazán erős: a melegburkolati megoldások. A modulszőnyegek végtelen variálási lehetőségének köszönhetően, az irodákat a benne dolgozók maguk alakíthatták saját ízlésvilágukra. 

Egy valóságos lakás: A cégvezető asszony egy hivatalosabb, barnás színt választott, amely színátmenetében teljes mértékben passzol a jól megőrzött és számára kedves antik bútorokhoz, az otthoni komfortos dolgozószoba hangulatát kelti. A marketinges iroda az ötletelés, kreativitás területe, mint egy játszószoba került kialakításra, színeiben a zöld dominál, az egységet mégis megtöri egy-egy narancssárga, kék és szürke modulkocka. A sales-esek is hozták egyéniségüket, míg a hölgyek a szürke-lila színeket választották, addig az urak a variálás nagymesterei: nem restellték a stílusában azonos, színeiben mégis különböző kockákat keverni. A végeredmény egy igazán kellemes, nappalinak is betudható helyiséggé alakult. A pénzügyi-adminisztráció szekció a több árnyalatban választható kék modulkockák mellett döntött. 

Szőnyeg és burkolat Cleartex

A modulszőnyegek mellett nagy hangsúlyt kap a PVC és a linóleum alkalmazása is, különösen a nagyobb igénybevételű járófelületeknél. A különböző melegburkolati anyagok kombinálásától nem kell megijedni, legyen szó akár egy helyiségről – a vegyített felhasználás feldobja, extravagánssá teszi a környezetet. Gondoljunk csak az amerikai konyhás-nappali megoldásra, ahol akár linóleumot is használhatunk a konyha falának burkolására. Mint ismeretes teljesen természetes anyagból készül, tisztántartása rendkívül egyszerű. Igaz, cégünknél, mint egy bemutatóteremként is funkcionál a melegburkolatok vegyes telepítése, ugyanakkor az összhatás a magas komfortzóna érzetét eredményezi. 

Modulszőnyeg és melegburkolat Cleartex

A végére pedig egy jó hír: a melegburkolatok tisztítása, esetleges cseréje - különösen igaz ez a modulszőnyegre - igazán egyszerű, nem kell az egész telepített felületet felszedni, elég az érintett területtel foglalkozni. Valljuk, egy jó kivitelezés mindig egy jó ötlettel indul, ezért ötletelésben és megvalósításban mindig partnerek vagyunk, ebben cégünk nem ismer lehetetlent. Kérdéseivel, elképzeléseivel keresse kollégáinkat bizalommal!

www.cleartex.hu I www.cleartexdesign.hu I www.facebook.com/cleartex