Flexa skandináv bútorok gyerekeknek

A FLEXA a modern, környezetbarát, skandináv stílusú gyerekbútorok márkája, amely kizárólag csecsemők, kisgyerekek és tinik részére nyújt bútormegoldásokat megfizethető áron.

Elérhetőség:

Web: https://www.dankids.hu
Cím: 1173 Budapest, Home Center, Csomafalva utca 2 . C9-es üzlet. Térképen
Mobil: 06 30 160 8377
info@dankids.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

A bútorok szinte együtt nőnek a gyerekekkel, mivel tetszés szerint kibővíthetőek, variálhatóak, így a Flexa gyerekszoba bútor minden életkorban tökéletesen megfelel a család igényeinek. Nemzetközi tesztintézetek szabványainak megfelelő biztonság jellemzi a Flexa gyerekbútorokat: az ágyak és a szekrények sarkai és élei lekerekítettek, az ajtók és fiókok hangtalanul, biztonságosan záródnak. A bútorok több mint 200 munkatársat foglalkoztató európai gyárakban készülnek, a Flexa textilek és matracok minőségét pedig az Öko-tex tanúsítvány garantálja. 

A FLEXA bútor együtt nő a családdal, a gyerekkel. Hogyan? Kiderül a videóból!

 

A Flexa olyan gyermekbútor-rendszereket alkot, melyek folyamatosan követik nemcsak a gyerekek testi növekedését, hanem az értelmi fejlődésüket, ízlés-, és igénybeli változásaikat is. Sőt, a család egészére gondolva tervezik a bútorokat, hiszen arra is kínál megoldást, ha bővül a család és a nagyobb gyermeknek meg kell osztania korábbi birodalmát testvérével, testvéreivel.

A bútorcsaládok úgy vannak kitalálva, hogy egy alapelemhez számos különböző kiegészítő választható, így mindig gyermekünk egyedi igényeinek legmegfelelőbb bútort tudjuk kialakítani. Néhány alkatrész felszerelésével egy egészen más ágyat kaphatunk, vagy akár a korábban vásárolt részek leszerelésével egyszerűsíthetünk az ágyon. A Flexa garanciát vállal rá, hogy az alkatrészek folyamatosan megvásárolhatók.

Mivel a Flexa hosszútávon gondolkodik, ezt a bútorok minősége is visszatükrözi. Jól tudják a tervezők, hogy egy gyerekbútornak nemcsak esztétikusnak kell lennie, hanem strapabírónak, időtállónak és nem mellesleg egészségesnek is, hiszen a gyermekek sok időt töltenek a bútorok között. Éppen ezért a Flexa bútorok északi fenyőből készülnek - a kevesebb napsütés miatt ezek a fák lassabban nőnek, masszívabbak -, a felületkezelésük semmilyen káros anyagot nem tartalmaz, a  textilek öko-textil minősítésűek, valamint számos tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Galéria

Termékajánló

Összes termékünk megtekintése ...

Cikkeink