MI KÖVETKEZIK A RÁCSOS ÁGY HASZNÁLATA UTÁN?

Van néhány olyan sarkalatos pont, amit érdemes figyelembe venni, ha le szeretnénk cserélni a rácsos ágyat. A  több mint 45 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Flexa gyerekbútor gyár tervezőinek segítségével összeszedtük, mire kell figyelned, amikor a babaágyat lecseréled a kisgyermek első önálló ágyára, és hogy a különböző ágytípusoknak milyen előnyei és hátrányai vannak!

A 4 LEGFONTOSABB SZEMPONT GYEREKÁGY VÁSÁRLÁSKOR

ÁR/ÉRTÉK ARÁNY! - BIZTONSÁG! - EGÉSZSÉG! - TARTÓSSÁG!

ÁR/ÉRTÉK ARÁNY
Ahhoz, hogy jó döntést hozzunk, hosszú távon kell gondolkodni az ágyválasztást illetően. Ha egy olcsóbb ágyat veszünk, az nem biztos, hogy hosszútávon meg is éri, hiszen a gyerekek folyamatosan nőnek, fejlődnek, változnak az igényeik. Egy Flexa ágy azért a legjobb választás ár-érték arányban, mert csak egyszer kell megvásárolni az alapágyat, amely bővíthető és variálható. Ez pontosan azt jelenti, hogy ahogy nőnek a gyerekek, úgy változtathatjuk igényeiknek megfelelően az ágyukat. A kezdeti alacsony alapágyat előbb galériaággyá - akár csúszdával kiegészítve -  alakíthatjuk, majd ha szükséges, akkor néhány új elem segítségével emeletes ággyá, később pedig akár magas galériaágyat - asztallal vagy heverővel kiegészítve - is varázsolhatunk belőle. Ez a FLEXA SYSTEM részletek itt találhatóak. 

Flexa Classic house gyerekszobai ágy

BIZTONSÁG
Az új ágy elsőre ne legyen túl magas, és mindenképp válasszunk hozzá leesésgátló, méghozzá olyat, amelyik teljesen körbeveszi az ágyat. Figyeljünk arra is, hogy ne legyenek éles sarkok, felületek, a későbbi balesetek elkerülése érdekében legyen minden elem lekerekítve. Mindenképpen olyan ágyat válasszunk, amely rendelkezik nemzetközi biztonsági tanúsítványokkal! A Flexa esetében ez mind rendelkezésre áll, mert csak ez garantálja gyermekünk teljes biztonságát.

Fehér lányszoba bútor

EGÉSZSÉG
Olyan bútorokat válasszunk gyermekeinknek, melyek felületkezeléséről információt kaphatunk. Válasszuk a környezetbarát, bio-, UV-, vagy vizesbázisú lakkal felületkezelt bútorokat, melyek megfelelnek az európai szabványoknak.

Flexa emeletes ágy

TARTÓSSÁG
Vásárláskor mindenképpen tájékozódjunk a garanciáról: a tartósság egyik legfontosabb bizonyítéka, ha minél hosszabb időre vállalja a gyártó a jótállást: a FLEXA esetében ez 5 év. Nemcsak minőségi jótállást kínál a gyár, hanem arra is ad 5 év garanciát, hogy egy adott bútorcsalád elemei - a vásárlástól számított - minimum 5 évig megvásárolhatók lesznek, ezzel garantálva az ágyak variálhatóságát.

Flexa tiniszoba ágy

Bízunk benne, hogy segítettünk a döntéshozatalban, ha mégis elbizonytalanodnál keresd a DANKIDS csapatát, szívesen válaszolnak a felmerülő kérdéseidre a Flexa gyerekbútorokkal és ágyakkal kapcsolatban. 

Flexa logoDán gyerekszobai bútorok webshopból

www.dankids.hu