Üvegfüggöny Üvegfüggöny

Üvegfal leválasztású zuhanyzó

Üvegfüggöny karika

Amint belépünk az épületbe, a narancssárga üvegkarikák azonnal magukra irányítják figyelmünket. Azon kívül, hogy egy dinamikus látványelem, funkciója is van: elválasztja a külvilágot a relaxációs tértől. Ez a képzőművészeti alkotás igazolja, hogy bár az üveg egy antik anyag, - mely az elmúlt évszázadok alatt folyamatosan fejlődött, újabb és újabb formát öltve – egy neves XXI. századi tervező keze által ismét átalakul és még inkább felértékelődik. A Meteore üvegfüggöny kollekció hasonló inspiráció által született meg. Különböző geometriai formákból álló olyan modul rendszer, mely funkcionálhat térelválasztóként egy modern lakásban, üzletben, szállodában vagy irodában, de lehet annak látványos dekorációs eleme is.

Pegaso Ariel és Vega

Festett üvegfüggöny

Üvegfüggöny ár

Orione Sirio és Idra

Üvegfüggöny minták

Üvegfüggöny minták

Üvegfüggöny minták

A megvalósításhoz azonban kellett a Vetreria Resanese üvegmestereinek keze munkája is, mely a tradicionális muranói üvegműves hagyományokra épült. A gyár 1983-ban alakult egy kis műhelyben, de mára már nemzetközi szinten jegyzett, és elismert cég, mely klasszikus és modern üveglámpákat és üvegfüggönyöket gyárt. Termékeik egyedi tervezésűek és kivitelezésűek, melyet a kézműves és az ipari technológia sikeres ötvözésének köszönhetnek.

Styllight és Firehead

Üveglámpa

Üveglámpa színezett üvegből

Crystal Tower, White Belt és Twist

Üveglámpa színezett üvegből

Üveglámpa színezett üvegből

Üveglámpa színezett üvegből

Üveglámpa színezett üvegből

Üveglámpa színezett üvegből

Üveglámpa színezett üvegből

A cég rugalmasságát, új dolgokra való nyitottságát és nem utolsósorban gyártási kapacitását mutatja, hogy a standard kollekciók mellett a mai napig jelentős az egyedi gyártás, legyen szó akár a tervezők által kitalált lámpacsodákról, akár régi korhű antik lámpák rekonstrukciójáról. Az olaszországi üvegfüggönyök és üveglámpák forgalmazója:

A természetes kövek forgalmazója:

Természetes Kövek Háza


Járjunk természetesen!

2040 Budaörs, Károly király u. 16.
Telefon: 06 23/500 770
e-mail: info@mediterranepitohaz.hu

www.termeszeteskovekhaza.hu

Várjuk Önt!