A finn Jussi Helve italtartója az ötletességet kombinálja az esztétikummal. Koivio design által tervezett tálalókosár az egyszerűség, a forma és a praktikum ötvözete. A régióban nagy számban és kitűnő minőségben fellelhető, természetes állapotában világos színű nyírfa adja az alapot, a vastagságában színezett furnéros termékekhez. Az alapanyagként táblásított formában kapható rétegelt szerkezet összeillesztésénél, a gyártás során használt megfelelő ragasztó alkalmazása - akár kültéri felhasználásra is- biztosítja az optimális tulajdonságokat a megmunkálhatóság és az ár-érték arány tekintetében. Az eljárás mintegy 45-50 mm vastagságig, több mint egy tucat színben képes teljes vastagságában színezni a nyírfát, melynek köszönhetően 3D-s megmunkálás során, a végtermék felületének legapróbb részletei is tökéletes minőségben válnak láthatóvá.

Persze a formák és a színek összhatása, játékossága a vékonyabb, eltérő színű furnérrétegek gyakori változtatásával is elérhető.

A kiváló színezési technológiának köszönhetően bármilyen felhasználás esetén, minőségi végterméket kapunk, mellyel többek között csökkenthető néhány ritka, anyagában színes trópusi fafajta tömeges felhasználása is. A színezési technológia nem változtatja meg a fa mechanikai tulajdonságait, parketta elemekként kitűnően egyesíthető a termék különleges megjelenési adottsága, kopás- és cseppállóságával. Táblaméretből adódó felhasználási területek: belsőépítészeti kiegészítők, lakberendezési tárgyak, csakúgy, mint sportfelszerelések, íjászati- és vadászati kellékek.