Sőt az olló egy pillanat alatt egy Titánium bevonatú késsé változtatható, így az olló mellé rögtön egy kést is kapunk.

Megérkeztek az első Fiskars multifunkciós ollók

A Fiskars közel 1000 embert kérdezett meg háztartási eszközeikről és, hogy mit várnak el az ollóiktól. Meglepő módon, a megkérdezettek 98%-a használ általános ollót napi, illetve heti rendszerességgel, sőt az ollóhasználat többször fordul elő, mint a tollak/ceruzák, illetve a konyhai kések használata. A fogyasztók több mint 99%-a szeretné, ha az ollójába további kiegészítő funkciók lennének beépítve, így téve elérhetővé egy jobban működő, többcélú eszközt.

A Fiskars többek között ennek az igények a kielégítésére megalkotta az új innovációját a Cuts+More ollót. A Cuts+More olló egy sor kényelmi funkciót tartalmaz, hogy a legkülönbözőbb háztartási feladatokat és számos egyéb olyan funkciót betöltsön, amelyet az átlagos ollók nem tudnak, így alkotva meg az univerzális eszközt. A Fiskars-nál természetesen ügyeltek arra, hogy az ismert finn minőség ne csorbuljon, sőt növelje a termék funkcionalitását.

A Fiskars Cuts+More alapvetően jobbkezes, multifunkcionális olló jellemzői:

·  kényelmes, ergonomikus markolat
· drótvágó, zsinórvágó
· üvegnyitó, horony, vékony kötél vágásához
· hegyes pengecsúcs, ollóélező, tartó tok

Fiskars_Cuts+More_ollo1sFiskars_Cuts+More_ollo3s

Fiskars_Cuts+More_ollo4s

Emellett a Cuts+More olló mosogatógépben is tisztítható. A legmakacsabb anyagok sem tudnak ellenállni a Cuts+More olló élének, mert a Titánium bevonat, háromszor keményebb az acélnál, így nem kell aggódni, hogy a háztartási anyagaink kicsorbítják azt. A Cuts+More ollók szeptember végétől kaphatóak és ajánlott fogyasztói áruk: 5990,- Ft