Ennek örömére az ID Design hűsítő árakkal várja kedves vásárlóit. Látogassanak el hozzánk, és válogassanak kedvükre! Rengeteg cukorkaszínben játszó, csodás nyári kiegészítőnk van, melyek igazán illenek egy vidám baráti összejövetelhez. Akik a csendes, romantikus, nyári borozós estéket preferálják azoknak ajánljuk a visszafogottabb pasztell színeket, pihe-puha MOLTEX plédjeinket, és romantikus nyomott mintás párnáinkat. Míg a  vitorlázás szerelmeseinek is tengernyi  meglepetés tartogatunk. Kék, fehér és piros vászonpárnák, vitorlás lámpások, tányérok, alátétek.

Nyári lakásdekorációs vásár 20% kedvezménnyel Július 21-ig

ID Design termékek: www.iddesign.hu

ID Design lakberendezés akció

Ha a letisztult vonalakat és formákat, csillogó felületeket élénk színekkel, csíkokkal, pöttyökkel kombináljuk nem csak lakásunkat, de teraszunkat, kertünket is igazán játékossá varázsolhatjuk pillanatok alatt. Üzletünkben remek alapanyagokra, ötletekre tehetnek szert.

Nagyításhoz Kattints a képre

ID Design lakberendezés akció

Egy meghitt nyári estén ízletes ételeket falatozva, könnyű lágy bort kortyolgatva a kertben jó ha van kéznél egy pihe-puha takaró, néhány kényelmes párna és a romantikus hangulathoz elengedhetetlen kerti lámpás. Jöjjön el hozzánk és válogasson a csodaszép fehér, krémes mokka és rózsaszín termékeink között. A MOLTEX igazán bájos textilekkel készült erre a nyárra.

ID Design lakberendezés akció

Érezze magát a tengerparton otthonában is, tengernyi kiegészítő között válogathat. Ilyen például a világítótornyot idéző PAPERBOAT röviditalos szett, ami igazi kincset rejthet egy-egy baráti összejövetelhez. Jó szelet és ne feledje, horgonyozza le hajóját nálunk, vásárolja meg termékeinket ebben a hónapban 20% kedvezménnyel.

ID Design lakberendezés tengeri stílusban

ID Design lakberendezés ágyneműk

ID Design lakberendezés akciós bútorok

Látogasson el hozzánk

ID Design - Lakberendezés

MAXCity Lakberendezési Áruház 2045 Törökbálint, Tópark u. 1/a. II. emelet/232
Telefon: +36 23-444-707 Telefon/Fax.: +36 23-444-708, E-mail: maxcity@iddesign.hu

www.iddesign.hu