Kerámia Otthon webáruház
Adventi kollekciónkban megtalálod a méltán népszerű magyar manufaktúra, a Vanília Kerámia minőségi termékeit, valamint a Clayre&Eef, a Creative-Tops és a Nuova R2S karácsonyi kollekcióit.

Öltöztesd az otthonod ünnepi díszbe

A karácsonyig tartó várakozás idejét is varázslatossá teheted, ha környezetedet szép fokozatosan ünnepi díszbe öltözteted. Az adventi hangulat megteremtéséhez szebbnél szebb adventi kopogtatók és lakásdekorációs kiegészítők közül válogathatsz. Igazán otthonos és meleg hangulatot érhetsz el a lakás különböző helyiségeiben egy-egy különleges karácsonyi díszpárnával, terítővel, lámpabúrával, gyertyatartóval. Sőt a konyhai készülődést is vidámabbá teheted a Clayre&Eef Nordic Christmas kollekciójának egyik konyhai kötényében. Itt válogathatsz kedvedre. 

Kerámia Otthon karácsonyi dekoráció textilszalvéta

Szarvas mintás lámpa

Karácsonyi ajándékötlet

Őzike mintás párna

A karácsony a szeretet ünnepe. A szeretetet leginkább jelképező szín a piros, ami mellé az ünnepi időszakban társul az arany, ezüst, zöld és fehér. Karácsonyi motívumok pedig a rénszarvas, a karácsonyfa, a díszgömbök, mikulás csizmák és még hosszasan sorolhatnánk.

Az idei trend kedvelt termékei közül nem hiányozhatnak a természetesség jegyében született natúr fából készült dekorációk és karácsonyfa díszek sem. Ám találhatsz varázslatos színes, karácsonyi motívumokkal díszített kiegészítőket, ajtótáblákat, textil adventi kalendáriumot is. Utóbbi biztosan nagy örömére lesz a család apró tagjainak is, hiszen minden napra elrejthetsz számukra egy-egy kis meglepetést karácsonyig. Sőt biztosan tetszeni fog nekik a Diótörőt és Pinokkiót ábrázoló díszek is.

Diótörö figura

Vintage süteményestál

Kockás konyhai kötény

Ünnepi terítés
A tökéletes karácsonyi terítéssel megalapozhatod a karácsonyi étkezések hangulatát, ám ennek megtervezése és kivitelezése az egyik legnehezebb feladat. Egy különleges, emlékezetes ünnepi asztal díszítés képes varázslatos légkört teremteni és bearanyozni az este hangulatát. Többféle stílus termékei közül válogathatsz.
Jótanács: az asztal megtervezésekor már az elején döntsd el, melyik két fő szín lesz a meghatározó, ami közel áll hozzád és segítheti az ünnepi hangulat kiteljesedését. Fontos az összhang és a színek harmonizálása. A karácsonyi asztal színei jellemzően a piros, zöld, arany, rusztikus krém és hófehér színek.

Íme néhány ötletünk:

A könnyed, vidám ünnepi asztalhoz válaszd a Creative-Tops Stir it up Celebrate karácsonyi kerámia kollekcióját.

Porcelán tányér

Vintage bögre

A krémszínű, magas minőséget képviselő kerámiákat díszítő motívumok - a zöld koszorúk, piros karácsonyi fagyal és kézzel írt hatású vidám feliratok - adnak ünnepi színekben gazdag keretet az asztalodhoz. A kollekcióban találsz ünnepi tányérokat, bögréket, szív alakú tálkát és teáskannát is. Különleges és elegáns megoldás az arany-piros-fehér színek kombinációja. Jó választás, mert meghitt, otthonos, meleg és szeretettel teli hatással bír. A fehér-arany kombináció nagyon szép, visszafogott, finom, arisztokratikus és komoly. Ha ilyet szeretnél, akkor fedezd fel az olasz Nuova R2S Holly Christmas kollekcióját. Minőségi, hófehér porcelánon arany díszítés, piros karácsonyi virágmintákkal kombinálva tökéletes választás ehhez a stílushoz.

Hasonló színvilágot képvisel az olasz gyártó vadonatúj, 2018-as Winter Carousel kollekciója is.

Fehér, kiváló minőségű porcelán, aprólékosan kidolgozott arany és piros színű rénszarvas, fagyal és karácsonyi motívumokkal díszített kollekciójában minden megtalálható, amire az ünnepi terítékhez szükség lehet. A kollekció egyes termékeit ráadásul ízléses díszdobozban kaphatod meg, így ajándéknak is tökéletes választás lehet.

Mikulásvirág mintás terítő

Klasszikus porcelán bögre

Romantikus étkészlet

A természetes egyszerűség és letisztultság kedvelőinek a Vanília Kerámia magyar manufaktúra kézzel festett krém színű Romantik Natúr kollekcióját ajánljuk, melynek darabjai rusztikus, antikolt hatásukkal a régmúlt idők letisztultságát, természetes egyszerűségét és báját idézik.

Egyszínű tányér

Ha az egyszínű, natúr terítéket és asztalt választod, akkor sem kell lemondanod a színekről. Az antikolt, szélein domborított mintás tányérok és a természetes fa felületű, natúr asztal vagy terítő harmonikus kontrasztban lehetnek az asztalt díszítő zöld fenyőágakkal és színes dekorációval. Az antikolt, natúr kollekcióban megtalálod a teljes menü feltálalásához szükséges tányérokat, kiegészítőket, mint például a szalvétatartó, fakanáltartó, tálka, a karácsonyi süteményhez tortatál és az ünnepi reggeli tálalásához tejkiöntő, kávés- és teáscsészék, teáskanna. A finom karácsonyi bonbonokat és szaloncukrot a masnival díszített ovális vagy szögletes kerámia dobozokból kínálhatod vendégeidnek.

Karácsonyi ajándék ötlet – kerámia étkészletek

Ha hosszú távra szóló, tartós ajándékot keresel a konyha szerelmeseinek, ajánljuk a Vanília Kerámia rózsás és levendula mintás konyhai kollekcióit. A több mint két évtizedes hagyománnyal rendelkező magyar manufaktúra kerámia termékei a patinás, vidéki stílust képviselik; nem csak a provence-i és mediterrán hangulatot idézik, de a magyar hagyományok gyökereit is megtalálhatjuk a kollekciók között. A kerámiákat kézzel festik. A kézi festés előnye az egyedi minták változatossága, gazdag színvilága, mellyel kellemes emberközeliséget sugároznak. A Romantik Rózsa és Violin Levendula kollekciók darabjai igazi vintage vagy provence-i hangulatot teremtenek.

Edényfogó kesztyű

Válassz ötleteink közül kedved, hangulatod, ízlésed szerint és keresd fel a Kerámia Otthon webáruházát.
Kerámia Otthon – Otthonunk legszebb pillanatai.

Kerámia Otthon

Kerámia Otthon Webáruház

www.keramiaotthon.hu

Telefon: +36 70 294 4200

info@keramiaotthon.hu