Az otthonlét bár fontos, de sok türelemmel és lemondással jár. Ha egyedül vagyunk az sem jó, ha túl sokan vagyunk egy fedél alatt az sem. Éppen ezért kell keresni a megoldásokat hogyan tehetnénk otthonossá az egyetlen helyet ahol friss a levegő és viszonylagos a csend. Első lépés a felesleges holmik elpakolása. Ezután ejtsünk meg egy alapos takarítást és máris jöhetnek a berendezési ötletek. Mutatunk néhány szépen berendezett erkélyt, ami segíthet abban, hogy ötleteket merítsünk. Gondoljunk arra, hogy ha még nyáron is otthon kell lennünk, milyen jól fog jönni egy nyugalom szigete a hűvösebb esti órákban. 

Berendezett kis erkélyek

Egy kényelmes erkélyen a kutyus is jobban fogja érezni magát. Arról ne feledkezzünk meg, hogy a friss levegős az étkezés is sokkal jobban esik. Ne csak a kávét, de a bőséges reggelit is fogyasszuk a szabadban! 

Összecsukható erkély szett

Összecsukható bútorokkal bármikor szabadíthatunk fel helyet. 

Szépen berendezett kis erkély

Az ülőbútorokra helyezzünk bőven párnát így több órán keresztül is kényelmes lesz ha például olvasni vagy dolgozni szeretnénk. 

Kis erkély esti világítása

Az esti kártyapartikhoz, scrabble csatákhoz vagy belga sörök kóstolásához, gondoskodjunk fényfüzérekről, mécsesekről, gyertyákról. 

Kovácsoltvas erkély Párizsban

Erkély Ikea bútorokkal berendezve

A napernyő akkor jöhet jól, ha az erkély tájolása ezt szükségessé teszi. 

Kis erkélyen műfű

Egy kis minőségi műfű a természetesség illúzióját kelti. A sok cserepes- és fűszernövény között fel sem fog tűnni :)

Kis asztalka erkélyre

Kis erkélyre napernyő

Retró olvasófotel erkélyre

Az erkélyre olyan szőnyeg kerüljön amit könnyen tisztán tudunk tartani, akár nedvesen is tudunk tisztítani. 

Kényelmes kanapé kis erkélyen

Profin berendezett kis erkély