A kollekcióban egyesül a hagyomány, a funkció és a kifinomultság. A klasszikus formatervezés modern arculatot nyújt, kéz a kézben jár a funkcionalitás és a luxus. A fő inspirációs forrásunk: a természet, mind az organikus formatervezési nyelv, mind a színek, anyagok a struktúrák és felületek tekintetében. Az új őszi kollekció az új színek és anyagok bestsellereit tartalmazza.

Tovább gomb - IDdesign

A meleg, sárgás és barnás árnyalatok térhódítása továbbra is töretlen, az elmúlt évszak mustársárga színe kiemelt népszerűséget ért el a lakberendezésben mind bútorok, mind lakberendezési kiegészítők tekintetében. A sötétebb tónusok továbbra is nagy hangsúlyt kapnak, ezek az árnyalatok jól párosíthatók az ősz színeivel, akár csak a burgundi mély árnyalatai. Az ősz színskálája önmagában is gyönyörűen működik a lakberendezésben, ugyanakkor remekül kombinálhatók zöldekkel és kékekkel is. Ebben a szezonban a színek lágyak és halványabbak. A természet gyönyörű szürkéskék színei rengeteg lehetőséget rejtenek magukban. Számtalan felületen megmutatkoznak a szezonban, otthonainkban pedig nyugodt hangulatot csempésznek.

OKKER SÁRGA:

A már sokat emlegetett okker, az ősz MUST HAVE színe. A mélyebb fáradtabb árnyalata a design bútorokon és lakberendezési kiegészítőkön dominál az őszi-téli trendekben. Meleg árnyalata beragyogja otthonainkat.

A képekre kattintva minden infót megtalálsz a termékekről!

Blues Kanapé - IDdesign

Bray szék - IDdesign

Okkersárga fotel - IDdesign

Okker díszpárna - IDdesign

BORVÖRÖS:

A bordó már a tavaszi kollekcióban és a kerti bútoroknál trendszínként tűnt fel. Az őszi palettából egyenesen elengedhetetlen, mélységet és drámaiságot kölcsönöz az enteriőrökbe.

Nada szőnyeg - IDdesign

Gordo padlóváza - IDdesign

Díszpárnák - IDdesign

Borvörös Díszpárnák - IDdesign

MOHAZÖLD:

Az elmúlt időben egyre nagyobb teret hódít a zöld szín az otthonokban. Ez annak is köszönhető, hogy egyre környezettudatosabban élünk, gondot fordítunk arra, hogy egyre több természetes anyaggal  vegyük körbe magunkat. Ezt a törekvésünket jelképezi a zöld szín. Az őszi szezonban a matt hatású mohazöld lesz a sláger, ami remekül variálható az élénkebb okker vagy bordó árnyalatokkal.

Zöld bársony kanapé - IDdesign

Skandináv étkezőszett - IDdesign

Mohazöld székkárpit - IDdesign

Nagy kord kanapé - IDdesign

ORGANIKUS FORMÁK:

A lekerekített, természetes formák továbbra is jelen vannak a lakberendezésben. Ezek a kerek formák megjelennek a bútorokban éppúgy, mint a szőnyegekben és más kiegészítőkben. Ezen felül a trend következetesen folytatódik a természetes anyagokkal. A fa és a kerámia is ennek a szellemiségnek a megnyilvánulása, könnyed és játékos hatást kölcsönöznek kollekciónknak.

Kerek dohányzóasztal - IDdesign

Tömörfa étkezőszék - IDdesign

Komód - IDdesign

Bársony étkezőfotel - IDdesign

BOUCLÉ:

A természet nem csak a színek tekintetében nyújt gyönyörű inspirációs forrást, felületek, struktúrák és anyagok is megjelennek, melyeket a természet ihletett. A szezon legnépszerűbb anyagát, a bouclét az állatvilág inspirálta. A bouclé eredetileg durván, hurkoltan szövött felületet jelent, melyet texturált fonal használatával értek el. Mai megjelenési formájában organikus bútorokon elegáns, érzékeinket kényeztető látványt és érzetet nyújt.

Malte kanapé - IDdesign

Sandra fotel - IDdesign

Buklé

Zöld Díszpárnák - IDdesign

KORDBÁRSONY:

A bársony és velúr szövetek ugyan még mindig közkedveltek, a kordbársony textúrája még elegánsabbá és pezsdítőbbé teszik a minimalista bútorokat. A legegyszerűbb formákat is részletgazdaggá varázsolja. A grafikus vonalvezetésű, apró hullámokból álló szerkezet nem csak a nappaliban, de az étkezőbútorokon is izgalmas megoldásokat hoz.

Kord kanapé - IDdesign

Kord szövetes szék - IDdesign

Larvik kanapé - IDdesign

Kord szövetes kanapé - IDdesign

Tovább gomb - IDdesign

Keresd fel az IDdesign weboldalát, és ismerkedj meg a bútorokon a túl a széles lakásdekorációs termékekkel is!  

IDdesign logoElérhetőségek:

MAXCity - Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint,
Tópark u. 1/a. II. emelet/232
Tel.: 23/444-707

www.iddesign.hu

 Váci Corner
1138 Budapest, Váci út 144-150.
Tel.: 1/611-7646, Tel.: 1/611-7647
Mobil: (+36) 70/6000-701