Erre a problémára ad választ a különleges dizájnmegoldások kedvelőinek az LG OLED Gallery Design sorozata, melynek legújabb generációja az LG OLED G2 már hazánkban is elérhető. Az elegáns kialakítású készülékek különlegessége, hogy kikapcsolt állapotban is hasznos és stílusos kiegészítői lehetnek otthonunknak.

LG tv a nappaliban

LG tv kikapcsolt állapotban is dekorál

A díjnyertes LG OLED G2 tévécsalád modelljei a vékony és esztétikus formatervezésre utalva viselik a Gallery Design nevet, mivel egy képkerethez hasonlóan a falhoz szinte rés nélkül simulva értékes elemei lehetnek bármilyen lakás-enteriőrnek. A tévék egyik idei különlegessége a folyamatos készenlét (Always Ready) funkció, ami a készüléket digitális vászonná alakítja át, amikor nincs használatban.  

Színes kép a nappaliban a tv képernyőjén

A kijelzőn ennek a funkciónak köszönhetően egyénre szabottan megjeleníthetők akár műalkotások, zenelejátszó vagy a pontos időt jelző minimalista dizájnú óra is.

Gyerekszoba dekoráció a tv képernyőjén

Téli tájkép a nappaliban

Autentikus filmélmény minden környezetben

Az OLED fejlődésének következő szintjét jelentő LG OLED evo panellel ellátott G2 tévék képe még fényesebb, mint korábban, ezáltal elképesztően tiszta, valósághű és részletgazdag képeket jelenít meg, akár egy világos szobában is. Ráadásul az LG most 5 éves garanciát vállal a kijelző panelre, így sokáig élvezhetjük az autentikus filmélményt otthonunkban.

A filmmaratonok teljessége érdekében könnyedén hozzáférhetők a kedvelt streaming-szolgáltatások, az előzmények alapján pedig még személyre szabott tartalomajánlásokat is kaphatunk. A sportkedvelők számára emellett kedvenc csapataik aktuális mérkőzéseiről küldenek valós idejű értesítéseket a tévék.
Az LG OLED G2 sorozat már hazánkban is elérhető az LG Webáruházában és viszonteladó partnereknél.

Sivatagi táj dekoráció