Mű fucfenyő

Az ünnep elengedhetetlen része a karácsonyfa, de egyre csökken a valódi fenyőfák iránti kereslet. A növekvő árak és a beszerzéssel, illetve a későbbi elszállítással való munka egyre több vásárlónál a műfenyő beszerzését vetíti előre. A műfenyők értékesítésére szakosodott üzletek széles kínálata lehetőséget teremt az otthon stílusához legjobban illő változat megtalálásához. Nem ritka, hogy egy otthonban több változattal is találkozunk, a nappalin kívül kerülhet fa a hálószobába, de a gyerekszobába is. 

Karácsonyfák és egyéb karácsonyi dekorációk

A karacsonyfavilag.hu honlapján sokféle karácsonyfát találhatunk. Többféle méretben sorakoznak fel a fehér, havas fenyő, lucfenyő, jegenyefenyő típusok, vékony, széles, cserepes, vagy az utóbbi években egyre népszerűbb 3D vagy FULL 3D változatai. Ezek a fák szinte megkülönböztethetetlenek a valódiaktól és úgy néznek ki, mint az élethű műfenyők. A zöld szín sem az egyetlen opció. Ha szereti a fehér karácsonyt, akkor egy fehér műfenyő a megfelelő választás az ön számára. A fák magassága 60 cm-től 450 cm-ig választható ki. Ezek a több méteres fenyők a legjobban nagy belmagasságban mutatnak, de rendkívül látványosak irodában, vagy középületekben, ahol fontos a karácsonyi hangulat igényes reprezentálása. 

Műfenyő luc

Cserepes műfenyő havas

Cserepes mini karácsonyfa

Ahhoz, hogy a műfenyő tökéletesen és stabilan álljon, jó minőségű állványt kell hozzá vásárolni. A karacsonyfavilag.hu e-shop a karácsonyfához állványt, a fa alá szőnyeget, karácsonyi fényeket,illetve  karácsonyfadíszeket és még sok más kiegészítőt is kínál. Ilyenek a nagyon hangulatos karácsonyi koszorúk melyeket bejárati ajtóra akaszthatjuk. Ezeket feldíszítve garantált ünnepi hangulatot varázsolnak az egész karácsonyi szezonban, de jól használható adventi karácsonyi koszorúként is. 

Karácsonyi füzéreket, melyek szintén műfenyő árakból készültek lépcsőkorlátokra, polcokra, kandallóburkolatokra vagy például beltéri ajtókra és oszlopokra helyezhetünk el. Ezek is természetesen többféle hosszúságban és változatban kaphatók, amit a fenyőfa stílusához választhatunk meg. 

 

Karácsonyi koszorú

Karácsonyfa díszekkel

Télapó figura webshop

Tömött minőségi műfenyő karácsonyfa

Az égősorok és a hangulatvilágítás sem hiányozhat a sorból. A webshop kínálatában megtaláljuk az élénk színű fényforrásokat, amelyek 20 féleképpen világítanak akár saját összeállítással. Végül pedig a decemberi ünnepvárás figurájáról a Mikulásról sem feledkezzünk meg. A többféle ruházatú nagy szakállú a gyerekszobában vagy a teraszon is mókásan mutat majd, ugyanis a legkisebb változat is 60 cm.