A karácsony az év legjobban várt ünnepe. A hozzá tartozó misztikum és varázslat mindenkit elbűvöl egészen a legkisebbektől a legnagyobbakig. A szeretet ünnepére való készülődésben már jó előre megkezdődik a szervezés, hogy minél több családtaggal és rokonnal találkozhassunk az ünnepi időszak alatt. Ilyenkor számba kell venni a vendégek és a gyerekek számát és az ülőhelyek elosztását is. Az ünnepi ebédek és vacsorák ilyenkor nem csak a fogásokban térnek el a hétköznapiaktól. Előkerülnek a különleges alkalmi étkészletek evőeszközök és terítékek a legváltozatosabb kiegészítőkkel egészülnek ki, amik tökéletes hangulatot teremtenek az ünnep meghittségéhez. 

Karácsonyi életkép tányérok

A Kerámia Otthon webáruház idén is bemutatja legújabb kollekcióit, szebbnél-szebb tematikus motívumokkal, amik mind az advent, a Mikulás-várás és a karácsony ünnepkörének egy-egy ikonikus figuráját mutatja be elbűvölő és szívet melengető díszekkel. 

Mikulás mintás pohár és tányér

POLAR EXPRESS KARÁCSONYI ÉTKÉSZLET KOLLEKCIÓ
Ebben a kollekcióban varázslatos utazásra hív minket ez a vonat, ahol bejárhatjuk az északi világ fenyveseit, hófedte tájait és az ajándékokat személyesen a Mikulástól vehetjük át.  Az olasz Easy Life Polar Express karácsonyi étkészlet kollekcióban tányérok, bögrék, csészék és asztalterítők is megtalálhatók. A kiegészítők sorában megtalálhatjuk a szintén vonatos motívummal díszített süteményes kínálótálakat és tálcákat is. 

Polar Express karácsonyi étkészlet

SANTA IS COMING KARÁCSONYI PORCELÁN KOLLEKCIÓ
A Santa is coming karácsonyi porcelán kollekció darabjain a vidám Mikulás köszönt minket, klasszikus, nosztalgikus életképekkel. Tökéletes teríték a főfogásokat követő desszertek tálalásához. A kávé és a tea is felszolgálható a mosolygós Mikulás figurákkal. A gyerekek körében garantáltan sikert fog aratni. A megrendelt termékek szintén klasszikus hangulatú Mikulás figurás díszdobozban érkezik. 

Klasszikus Mikulás mintás tányérok

Mikulás mintás poharak, bögrék, csészék

ÚJ DIÓTÖRŐ FIGURÁS KARÁCSONYI TEXTIL KOLLEKCIÓ
A Clayre&Eef Happy elhozta a Little Christmas diótörő mintás karácsonyi textil kollekcióját. A karácsonyi étkészlethez tökéletes hátteret adnak a többféle méretben kapható pamut asztalterítők. Hogy a konyha se maradjon ki az ünnepi hangulatból, diótörő mintás konyharuha, konyhai kötény, edényfogó kesztyű és alátétek is a szett részét képezik. 

Diótörő figurás textil

A múlt évben is számos asztalt díszítettek a Kerámia Otthon webáruház karácsonyi terítékei, étkészletei. Ezek közül most a három legnépszerűbbet szeretnénk bemutatni, amik szintén a webshop kosarába tehetők. 

KARÁCSONYI PORCELÁN ÉTKÉSZLET CHRISTMAS MELODY
Az olasz Easy Life tervezőinek kifogástalan munkáját dicséri a Christmas melody karácsonyi étkészlet. Ha szeretné a szeretteit és vendégeit meglepni és lenyűgözni, akkor egy ilyen választás garancia lehet a dicséretek begyűjtésére. A fehér porcelán alapon az ünnep színeit legjobban kifejező piros és arany színekben jelennek meg őzikék, vörösbegyek és mikulásvirágok. Szinte halljuk is a háttérben a felcsendülő karácsonyi dallamokat. 

Őzike mintás ünnepi tányérkészlet

NUTCRACKERS DIÓTÖRŐ KARÁCSONYI ÉTKÉSZLET 
Csajkovszkij A diótörő című varázslatos mesebalettja a karácsonyi ünneplés szimbólumává vált. A diótörő csodálatos mese világába kalauzolja a gyerekeket, hogy legyőzzék a gonosz Egérkirályt. Ezzel a kollekcióval biztos lehet a sikerünk ha örömteli hangulatot szeretnénk varázsolni az asztal köré. A mély és lapos tányérokon túl számos kiegészítőt kaphatunk. A kávéscsészék, a sütisdobozok de még a szalvétagyűrűk is beszerezhetők diótörő figurával. 

Diótörő figurás étkészlet és poharak

CHRISTMAS LIGHTS KARÁCSONYI ÉTKÉSZLET 
A Christmas Lights Karácsonyi étkészlet kollekcióban a karácsony elegáns és tradicionális színei az arany és a fehér a meghatározó. Ha a visszafogottabb de ünnepi terítékben gondolkodsz, akkor ez lehet a jó választás. A szintén porcelán tányérokon, bögréken és csészéken csodásan megcsillan a gyertyák és a csillagszórók fénye. A sorozat különlegessége, hogy ezekkel a mintákkal karácsonyfadíszeket és porcelán harangot is rendelhetünk, ami az ajándékozásra hívja a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt. 

Elegáns ünnepi étkészlet arany és fehér

Arany és fehér karácsonyi étkészlet

Az ünnepek közeledtével már most érdemes időben beszerezni az ünnepi asztal páratlanul egyedi és stílusos karácsonyi étkészlet kellékeit. 

Kerámia Otthon

Kerámia Otthon Webáruház

www.keramiaotthon.hu

Telefon: +36 70 294 4200

info@keramiaotthon.hu