Az alig több mint félkilós készülék akkumulátorral működik, ezért a fürdőszobában vagy az autóban is kiválóan használható.

Russell Hobbs Clean&Clear Pro ablaktisztító szett

A tavaszi nagytakarítás egyik fontos eleme az ablaktisztítás. Látványos az eredménye, a ragyogó ablaküvegek a lakást is világosabbá, üdébbé teszik, de közel sem számít egyszerű műveletnek. Felmászni, leszedni a függönyöket, felállni valamire és a magasban nyújtózkodva lemosni az ablaktáblákat, fényesíteni az üveget; mindezek a legnehezebb háztartási munkák közé sorolják az ablakpucolást, amit az sem könnyít meg, hogy emiatt viszonylag ritkán állunk neki. Gyakran okoz bosszúságot, hogy már csak száradás után, vagy a másnapi napsütésben látszik csak, hogy nem végeztünk tökéletes munkát és az ablaküvegen csíkok vagy foltok maradtak.

Russell Hobbs Clean&Clear Pro ablaktisztító csíkmentes gépi

Russell Hobbs Clean&Clear Pro ablaktisztító széles tisztítófej

Ezt lehet kiküszöbölni a Russell Hobbs praktikus, Clean&Clear Pro ablaktisztító készülékével. Az ablaktisztító akkumulátorral működik, ezért szabadon használható bárhol, nemcsak ablaktisztításhoz, de a vízcsepp-foltos fürdőszobai csempékhez, tükörhöz, padlólapokhoz, sőt az autó szélvédőjének lemosásához is.

Russell Hobbs Clean&Clear Pro ablaktisztító fürdőszobai felületekre

Russell Hobbs Clean&Clear Pro ablaktisztító csempe tisztítás

Russell Hobbs Clean&Clear Pro ablaktisztító kétféle fejjel

Russell Hobbs Clean&Clear Pro ablaktisztító zuhanyfülke üvegéhez

Russell Hobbs Clean&Clear Pro ablaktisztító autóüveghez

A készülék súlya alig több mint fél kilogramm (0,65 kg) és két órás feltöltés után fél óráig dolgozhatunk vele folyamatosan. Tartozékai között egy szélesebb és egy keskenyebb szívófejet is találunk, ez utóbbi a kisebb felületekhez, pl. a csempék tisztításához ajánlott. Hasonlóan a szívófejhez a törlő is két méretben készült, ezen kívül egy 250 ml-es szóróflakon és az ebbe való ablakmosó folyadék (2X20 ml) tartozik még a szettbe. A csepegésgátló funkciónak és a vízfelszívó technológiának köszönhetően minden sima felület az ablaküveg, a tükör és a csempe is gyorsan, cseppenés- és csíkmentesen tisztítható. Használatával szó szerint ragyogó eredményt érhetünk el!

Russell Hobbs termékek:

 Russell Hobbs logo

hu.russellhobbs.co