Russell Hobbs Purifry fehér asztali sütő

A gyors fogásokhoz egyre gyakrabban és szívesebben használunk kisebb, praktikusabb konyhai eszközöket. Egy pár perc alatt elkészülő vacsorához elég előkapni a grillkészüléket vagy az „asztali” olajsütőt. A gyorsaság és egyszerű használat mellett még egy nagyon fontos fogyasztói elvárásnak kell megfelelni, annak, hogy minél egészségesebb legyen a benne készült étel.

Sütés olaj nélkül?
Pontosan ezt tudja a Russell Hobbs új, PuriFRY olajsütője. Ez pedig számos előnnyel jár. A legfontosabb az, hogy nem szívja meg magát zsiradékkal az étel, így plusz kalória sem kerül az elkészült fogásba, legyen az akár rántott hús vagy sült krumpli. Az pedig magyarázatra sem szorul, hogy ennek mekkora jelentősége van az egészséges táplálkozásban és a testsúly megőrzésében, miközben a kedvenc ízekről sem kell lemondani. A PuriFRY-ban készült ételek bátran adhatóak a gyerekeknek is, ropogósak és jóízűek lesznek anélkül, hogy csöpögnének az olajtól. A nehezen kiszellőztethető, kellemetlen olajszagot is meg lehet vele úszni, nem beszélve a könnyű tisztításról és a fáradt olaj kiöntésével okozott környezetszennyezésről.

Russell Hobbs asztali sütő

A sokoldalú PuriFRY
Több nagy márka forgalmaz már kevesebb olaj használatával működő olajsütőt. Hozzájuk képest a Russell Hobbs készüléke a sokoldalúságával tűnik ki. A sütés mellett lehet vele pirítani, és sokféle alapanyagból számos különféle étel készíthető benne a húsokon és sült zöldségeken át a süteményekig. Különlegessége az ételelválasztó tartozék, amelynek segítségével egyszerre két étel, például hús és köret sülhet benne, így a komplett fogás egy időben tálalható.

Sütő asztalra

Russell Hobbs asztali gép

Nem csak ezzel rövidül meg az elkészülési idő, hanem azzal is, hogy zárt rendszerének köszönhetően mindössze 3 perc alatt felmelegszik a kívánt hőfokra, szemben a hagyományos fritőzök 10-15 perces idejével. A hőmérséklet 200°C-ig beállítható, illetve változtatható 1 órás időzítéssel, automatikus kikapcsolással. A sütőedény kapacitása két liter, amiben friss és fagyasztott húsok, halak, zöldségek burgonya, sőt sütemények egyaránt készíthetőek. A praktikus használatot a hűvös tapintású fogantyú, a csúszásmentes láb és a könnyen kiemelhető sütőtál teszi teljessé, amely mosogatógépben elmosható.
Az elegáns mondható, ívelt vonalú, letisztult, fehér és matt fekete dizájn pedig ráadás, a PuriFRY küllemében is alkalmas rá, hogy a konyha alapdarabja legyen akár már az ünnepi sütés-főzésnél is.


Válassz Russell Hobbs Purifry asztali sütőt