Russell Hobbs Aura konyhai gép
Egyszerűség és letisztult stílus jellemzi a Russell Hobbs legújabb Aura termékcsaládját, amelynek külső megjelenésében az elegáns fehér szín dominál. A fehér az egyik, ha nem a legfontosabb alapszín. Az európai kultúrában régóta az egyszerűség és tisztaság fogalma kapcsolódik hozzá, újabban pedig a stílusosság is. Kihagyhatatlan és örök eleme a divatnak, meghatározó színe lesz például az idei őszi-téli kollekcióknak. Friss eladási adatok szerint az autóvásárlásban és mobiltelefon-választásnál is a fehér szín vezet. Ma már a fehér nem a semlegességével hat, hanem inkább magabiztos stílust és hitelességet tükröz. Ugyanez igaz a modern konyhára is.

Az, hogy egy készülék látványban, színben jól illeszkedik a konyha berendezéséhez, nemcsak praktikus és korszerű, hanem nagy lépés afelé, hogy a lakásnak ez a pontja is a lakberendezés terepévé váljon.
Az Aura készülékek fehér színét matt fekete díszítések ellenpontozzák. A kontrasztos színválasztás kiemeli a készülékek ívelt vonalát és eleganciát sugároz. A hatás tiszta, mégis feltűnő, egyszerű és merész.

Az Aura termékcsalád

A kollekció 11 darabból áll, a könnyen kezelhető Aura készülékekkel az egyszerűbb uzsonnáktól az ínyenc fogásokig minden elkészíthető. A termékcsaládhoz kétféle turmixgép, többféle botmixer, konyhai robotgépek, tálas mixer, gyümölcscentrifuga és salátakészítő tartozik, amelyek a modern konyha hasznos és szép felszerelései lehetnek. 

Russell Hobbs Aura zöldségszeletelő

Újdonságok az Aurában

Az Aura keverőtálas mixert érdemes attól függően használni, hogy milyen szilárdságú alkotóelemeket akarunk vele összekeverni. A keményebb pizza-alap vagy süteménytészta összeállítását megkönnyíti, ha a talapzatra rögzítve használjuk, könnyű habok felveréséhez, krémek készítéséhez pedig egyszerűbb kézi mixerként dolgozni vele, hogy folyamatosan ellenőrizhessük a felvert hab állagát. Az öt sebességi fokozat között turbo és extra erősségű is szerepel. A dagasztó- és keverőkarok rozsdamentes acélból készültek, mint ahogy a három és fél literes keverőtál is, amelyet kézzel forgathatunk is.

Russell Hobbs Aura konyhai keverőgép

A több funkciós Aura aprító és turmix újdonsága a fektetett nyolcas alakú pengék, amelyekkel bármilyen alapanyagot gyorsan össze lehet vágni. Ugyanezek a pengék nemcsak aprításhoz vagy finomra szeleteléshez, hanem keveréshez is jól használhatók. Az eszközhöz két, egymásba helyezhető 1,2 literes keverőtál tartozik, a gumialap tároláskor tetejükként szolgálhat.

A 600W teljesítményű Aura 6 in 1 botmixer hat funkciójával a sokoldalúság megtestesítője; aprításra, krémkeverésre, szeletelésre épp úgy alkalmas, mint a reszelőként, botmixerként vagy habverőként való használatra.

Russell Hobbs Aura gyümölcscentrifuga

Az Aura botmixer és burgonyapürésítő az utóbbi tartozékkal jelenleg egyedülálló a konyhai kisgépek kínálatában. A leválasztható rozsdamentes acél készülékláb könnyen tisztítható, illetve helyére a burgonyapürésítő tartozék helyezhető, amelyet kifejezetten a megfelelő állagú burgonyapüré készítésére fejlesztettek ki.

Az Aura komplex konyhai robotgép pedig számos tartozékával tűnik ki versenytársai közül, habot verni, dagasztani, krémet keverni épp úgy lehet vele, mint passzírozni, húst darálni, zöldséget szeletelni vagy reszelni. A felhajtható karral egyszerűen lehet váltogatni a különböző funkcióknak megfelelő tartozékokat. 

Russell Hobbs Aura konyhai gép

Russell Hobbs Aura konyhai kisgépek

Az Aura gyümölcscentrifugával finom és egészséges zöldség- és gyümölcslevek készíthetők minimális idő- és energia-ráfordítással, és ami a legfontosabb, nem kell utána fél napig takarítani. Két sebességfokozat közül választhatunk attól függően, hogy kemény vagy puha gyümölcsökhöz használjuk, a készülék 75 mm-es, extra széles adagolócsövébe pedig a nagyobb méretű gyümölcsök vagy zöldségek is beleférnek, nem kell előre feldarabolni őket.  A tisztítást megkönnyíti, hogy az alkatrészek mosogatógépben is elmoshatók. A letisztult formája és hófehér külseje pedig megengedi, hogy ne kelljen minden használat után a szekrény mélyére süllyeszteni.