A sütemények néhány perc alatt összeállíthatók, a habverés, krémkeverés pillanatok alatt megvan anélkül, hogy úszna tőle a konyha. A kalácsdagasztás sem igényel fárasztó karmunkát. A külön kapható három kiegészítő tartozékkal, a tésztanyújtó, húsdaráló és zöldségaprító felszereléssel pedig szinte minden fogás pillanatok alatt előkészíthető.

A 11 sebességi fokozat és az azonnali indítás funkció az alapanyagokhoz igazodó kiváló teljesítményt garantálja. A hasonló jellegű konyhai gépekhez képest ár-érték arányban is figyelemre méltó Creations minőségi kivitelének köszönhető a robotgép hosszú élettartama és elegáns megjelenése.

Creations univerzális Russell Hobbs konyhai robotgép

A modern háztartás elképzelhetetlen háztartási gépek nélkül. Idővel aztán egyre több gép kerül a konyhákba, jobbára olyanok is, amelyeket azután sosem használunk és csak a helyet foglalják. A fogyasztói igények egyre inkább a többfunkciós berendezések irányába mutatnak, azaz mindenki olyan konyhai gépet szeretne, amivel egyszerre végezhető el több fontos és általában kellemetlen konyhai feladat.

A robotgépek nagy kínálatából azonban nem könnyű a választás. A döntést az egyéni igények határozzák meg. A magas minőség, a hosszú élettartam és a sokoldalúság a legfőbb kritériumok, amelyeknek a modern konyhai robotgépnek meg kell felelnie.

Russell Hobbs konyhai robotgép turmix

Ezeknek az elvárásoknak tesz eleget a Russell Hobbs Creations komplex konyhai robotgép, amelynek kiváló minőségű, öntött alumínium váza adja meg jellegzetesen robusztus formáját. A tapadásmentes bevonattal ellátott habverőn, dagasztókaron és krémkeverő fejen kívül egy turmix üvegkehely is tartozik az alapfelszereléshez, valamint a gép „lelke”, egy négy és fél literes rozsdamentes acél keverőtál. A keverő- és dagasztókarok nemcsak tengelyük körül forognak, hanem bolygómozgást végeznek a keverőüstben, ezzel a habverés, keverés, dagasztás egyenletesebb és gyorsabb lesz.

Creations univerzális Russell Hobbs konyhai robotgép alkatrészek

Creations univerzális Russell Hobbs konyhai robotgép alkatrészek

Creations univerzális Russell Hobbs konyhai robotgép alkatrészek

Creations univerzális Russell Hobbs konyhai robotgép alkatrészek

Valamennyi tartozék mosogatógépben is elmosható, az alapfelszerelés pedig spagetti, tagliatelle, lasagne, makaróni vagy rigatoni tésztakészítő, zöldségszeletelő és húsdaráló felszerelésekkel egészíthető ki.