Egyedi villanykapcsoló

A mai lakások és házak egyik feltűnő dekorációs darabja a villanykapcsoló, ami mindig szem előtt van. Nem lehet elrejteni. Az lakásunkba érkezők számára az első meghatározó benyomások egyike. Azonban egy magas minőségű és dizájnos villanykapcsoló és keret megoldás rögtön pozitív érzést válthat ki belőlünk, mely az egész lakásra, házra, és az ottlétünk idejére is meghatározó lehet.

A Carlo Carletti Design kapcsolók különlegessége nem csupán abban rejlik, hogy mintegy 160 fafajtából gyárt villanykapcsoló keretet, hanem ugyanebből az anyagból készít bútorokat, beltéri nyílászárót és faparkettát is. Így megvalósulhat a tökéletesen összhang és egységes kinézet a ház vagy lakás fő dizájn elemei tekintetében, mely egy régi valós hiányt pótol.

Fa keretes villanykapcsoló

Fa villanykapcsoló

Az egyik legnagyobb kihívást jelentő választás, amikor fa villanykapcsolóban gondolkodunk, hiszen nincs lehangolóbb, mint amikor gyönyörű, egzóta jatoba fa parkettához tölgy vagy fenyő villanykapcsolót kénytelen venni  az ember csak azért, mert nem kap jatobát. De a megoldás megszületett és a faanyag azonossága, az erezet identikus jellege éppen azt mondja el a maga nagyon is érthető nyelvén, hogy itt minden részletre odafigyeltek, itt minden a helyén van, a tulajdonos egységes egészben gondolkodott. Az apróságokban rejlik az igazi ízlés, különösen, ha azok valóban szem előtt sőt, szinte szemmagasságban vannak.

A Carlo Carletti Design a meglévő különleges faparkettához, vagy bútorfronthoz elkészíti ugyanabból a fából a villanykapcsoló kereteket is. Ha nincs még meg a parketta, akkor még egységesebb stílus érhető el, hiszen ugyanabból a fából készíti el a gyártó a bútorokat, a parkettát és villanykapcsoló kereteket is!

Fa villanykapcsoló

Siemens fa színű villanykapcsoló

Egzóta fa villanykapcsoló

Fa kapcsoló egyedi színben

Akril-üveg villanykapcsoló

Az akril-üveg villanykapcsoló kerettel már egy kissé egyszerűbb a helyzetünk, mert itt csupán arra kell ügyelnünk, hogy a választott szín teljesen azonos formában és árnyalatban megjelenjen a lakás vagy ház más részein is, mintegy integrálva, egységes dizájnba öltöztetve lakóterünket.

A villanykapcsoló keretek a Carlo Carletti Design gyártásában a teljes NCS színskála 1950 színében és ezen színek metál változatának színeiben készülhetnek.

Miért az akril-üvegre esett a választásunk színes keretek esetén?

  • A fröccsöntött műanyag keretek nagyon általánosak nem sugallnak igényességet, csak olcsóságot.
  • Az üvegkeret – bútorgyártói tapasztalatunkból tudjuk – komoly elővigyázatosságot igényel a felhasználásuk helye, hiszen törékenységük miatt balesetveszélyesek. Itt jött számításba a törhetetlen üveg, más néven akril-üveg, melynek jobbak az optikai tulajdonságai, nincs a vasoxid tartalom miatti zöldesedés, és 10x nagyobb ütéseknek is ellenáll az üvegnél.

Tekintse meg bemutatótermünkben személyesen, és győződjön meg róla, hogy nem túloztuk el a villanykapcsoló kereteknek, ezeknek az ékszerszerű lakásdíszeknek a jelentőségét, szépségét és dekoratív erejét.

Akril-üveg villanykapcsoló

Villanykapcsoló szerkezete, felépítése

Akril villanykapcsoló

Ütésálló villanykapcsoló Carlo Carletti

Magánszemélyek, lakberendezők, belsőépítészek, kivitelezők jelentkezését várjuk alábbi elérhetőségeinken:

SYL Design Bemutatóterem


1119 Budapest, Andor utca 24-28.

Telefon: 30/633-8210