Varázsolj egyedi hangulatot egy stílusos lámpával, ragyogó csillárral vagy jól megválasztott hangulatvilágítással!

Világítás ipari stílusú lámpákkal

A fény, mint díszítőelem

A természet ihlette formák tökéletesen működnek a belső térben ha világításról van szó! A letisztult, organikusan formatervezett lámpák kellemes, szórt fénnyel árasztják el még a legkomorabb nappalit is - éppen ezért használatuk különösen kedvelt a modern, nordic stílusú terekben. Ha elég nagy a belmagasság, játssz velük bátran! Meglátod különleges textúrát varázsol majd a borongósabb napokon! 

Fonott lámpabúra

Elvarázsolt kastély

A LED technológia szó szerint forradalmasította a világítást. Az apró, LED-es fényforrások egyidejű használata teljesen új kapukat nyitott meg a dizájnerek előtt - hiszen egyenletes fényt biztosítanak, nem vakítanak és végtelen kombinációra nyújtanak lehetőséget. Így a fejedelmi világítás többé már nem csupán a kastélyok és királyi udvarok kiváltsága. Ha egy mutatós csillárt választunk, figyeljünk az egyszerű vonalakra, hagyjuk hogy a pompás darab dominálja a teret. Olyan dizájner világítást keresel ami igazán egyedi? Válassz soros függesztésű lámpasort LED izzóval! Az egyedi tervezésű LED izzók nem csak gazdaságosak, de érdekes, ipari hangulatot teremtenek majd a konyhában!  

Reflektorban a retró

A kihagyhatatlan reflektor stílusú állólámpa nem csak praktikus, de az egész szobát dominálja majd. A robusztus darab loft, és indusztriális loft stílusú otthonokban működik a legjobban. 

Retró reflektor lámpa

Különleges anyagok, kézműves termékek

Egyedi, könnyen megkülönböztethető formák. Ilyen stílusú lámpákkal foglalkozik a MojeLampa stúdió. Náluk egészen biztosan megtalálod majd az otthonodhoz passzoló darabot, hiszen olyan anyagokkal dolgoznak mint a fajansz, a sárgaréz, a fa és természetesen a minőségi cseh üveg. Az aprólékos kézimunka és az alaposan átgondolt dizájn időtálló darabjai lesznek majd lakásodnak. 

Lépcsők, közlekedők világítása

Kis lámpa, óriási forma

Gyengéd a minimalista, formatervezett megjelenés? Akkor ezeket a szokatlan formavilágú asztali lámpákat neked találták ki melyek különösen alkalmasak modern belső terekhez. Fontos, hogy a csillárok és a nagyobb lámpák mellett hagyj helyet a dekorációs- és hangulatvilágításnak is, hiszen ezáltal este mélységet adsz a térnek, nappal pedig az egyedi formákban gyönyörködhetsz! 

Az egyedülálló dizájn és a kifinomult elegancia a tökéletes párt alkotnak - különösen a hálóban. Válassz olyan olvasólámpát ami nappal dekoratív, esténként pedig hangulatos, hosszú árnyékokat fest a hálószobád falára.