Kerti padok

Kerti étkező

Kerti pihenősarok, egy műfüves átvezetéssel, a grillel kiegészülő étkezőasztalhoz. A kerti csobogó mindig ad majd egy kis felfrissülést a melegebb estéken.

Kétszemélyes kerti asztal

Fű helyett kavics és betonlapok, a fényfüzérek kellemes esti hangulatot adnak ehhez a zárt, elszeparált kis alapterületű hátsó kerthez.

Kicsi kert modern formában

Ez a kert már egy kerttervező ötlete alapján született, fa és kőburkolatok kombinációja került a dús növényzet közé. Főszerepben a kényelmes pihenősarok.

Hátsó kert kis asztallal

Romantikus kertrészlet fémvázas asztalkával és székekkel a pergola alatt. Rusztikus kőburkolat amihez jól illenek a régi kerámia kaspók.

Zöld növényfal

Modern belső kert egységben az étkezővel. A függőlegesen telepített növényfal rendkívül dekoratív és az udvar temperálásáról is gondoskodik.

Egyedi kerti pad

Egyedi tervezésű kerti sarokpad egy minimál csobogóval, fügefával, sok nagyméretű kaviccsal, ez a keleties kerteket juttatja az eszünkbe.

Kerti pad lépcsővel

Modern háromszintes hátsó kert, tavacskával és egy árnyas kerti paddal, amin még egy jót szunyókálni is lehet.

Fonott kerti fotel

Szigorú modern vonalakkal ölelt egzotikus fa, izgalmasan ível kerti székkel és lábtartóval. Izgalmas kontraszt az egyszemélyes visszavonuláshoz, relaxáláshoz, kikapcsolódáshoz.

Szárazpatak világítás

Egy kis rejtett világítással különleges hangulatot varázsolhatunk a kertben, egyben az esti közlekedést is segítjük ezzel a megoldással.