Vintage kert régi kannával szerszámokkal

Mutatunk néhány ötletet, melyeket te is könnyedén megvalósíthatsz. Míg máskor borzasztóan bosszantó tud lenni, ha kedvenc bútoraink veszítenek fényükből, kopottá és elhasználttá válnak. Addig egy vintage kertben pont ez a menő. Egyedi kiegészítők után nézve elég csak felmennünk a nagymama padlására, vagy ellátogatnunk egy bolhapiacra. Ezek a tárgyak ráadásul nem csak stílusosak, de igen kedvesek számunkra. Eszünkbe juttatják gyerekkorunk kedves emlékeit, otthonossá varázsolva így kertünket.

Vintage kiegészítők
Kopott fabútorok, rozsdás fémedények, régi öblösüvegek – már eljárt felettük az idő. De ettől válnak oly értékessé. Múltjuk van, történetet mesélnek…

Ódon vintage kerti dekoráció és bútorok

Ahhoz, hogy a kertedbe stílust vigyél, nincs szükség sok kacatra. Már egy kopott székkel csodákat művelhetsz.

Kerti fémszék dekoracio

Évekkel ezelőtt ki gondolta volna, hogy egy ócska kerékpár a kert különleges díszévé válhat. Eredeti formájában is nagyon jól mutat egy vintage kertben. De bátran átfestheted, ha úgy jobban tetszik. Válassz vidám színeket: kéket, sárgát, rózsaszínt vagy lilát.

Kerti bicikli dekoráció

Vedd elő a régóta nem használt talicskádat, és ültesd tele növényekkel. Ha látszik rajta az idő vasfoga, annál jobb. A rozsda csak fokozza a vintage hatást.

Régi fémtalicska mint kerti dekoráció

Ha merész vagy, ne csak egy-egy kiegészítővel dobd a fel kertedet. Hozd fel a pincéből a leselejtezett ajtókat, ablakokat, bútorokat, és rendezz be magadnak egy szobát.

Vintage tükör, lámpa kertbe

A vintage stílusnak nincsenek kőbe vésett szabályai. Csak vedd elő a fantáziádat, és kezdődhet a lomizás!

Kerti bicikli már csak dekoráció

Régi kocsi, ma már növénytartó

Szerzők: Molnár Klaudia és Somoskői Csaba - Út a kerthez

Út a kerthez

Telefon: +36 20 512-0206

www.utakerthez.hu