Otti burkolat kvarcbeton kertbe

A tél múltával mindannyian várjuk már az érzést, mikor kertünkbe lépve ránk mosolyog az ébredő természet, hisz beköszöntött a tavasz! Elragad bennünket a tettvágy, hogy új ruhába öltöztessük környezetünket. Íme néhány praktikus ötlet a megvalósításhoz, lelkünk feltöltődését szolgáló kerti atmoszféra életre keltéséhez.

Készítsünk listát, melynek segítségével tisztázzuk, mire szeretnénk használni a kertet és részeit. Egy családi vagy hétvégi háznál legtöbbször találunk előkertet, egy nagyobb füves teret napozás vagy sportolás céljára, étkező és pihenő helyeket, játszóhelyet a gyerekeknek, konyhakertet, fűszerkertet, szabad gyepfelületet, mely összeköti a kert különböző funkciójú területeit, kerti tavat, esetleg szökőkutat, lugast és térelválasztó sövényt.

Változatos kvarcbeton kő Otti Székesfehérvár

Rusztikus kerítésburkolat

Egyedi Otti lépcsőburkolat

Rusztikus lépcsőburkolat és fedkő

Járdakő burkolat Otti

Kerítés talapzat burkolókövek

Dekoratív kültéri fagyálló kövek

Kerti sütögető fedett tetővel

Kanyargós kerti úgy egyedi magyar gyártású kővel

Otti színes kőburkolat kerti járdához

Kőkerítés Otti kövekkel

Rusztikus téglavörös burkolat udvarra

Támfal és fedkő gyártás Otti burkolat

Teraszburkolat Otti kövekkel

Rusztikus kőburkolat szegéllyel

Ódon teraszburkolat Otti lapok

Tervezhetünk egy központi részt, amely egyben funkciót tölt be például egy díszes kőkút, egy stílusosan megformált csobogó, egy szobor vagy madárfürdő, de akár egy egyedi telepítésű dísznövény csoport is. Különösen hangulatos, amennyiben a bejáratot és a központnak szánt kerti területet kanyargó ösvénnyel kötjük össze.

Lábazati rusztikus burkolat

Az Otti Manufactura különleges, időjárásálló kvarcbeton kőtermékekkel és speciális díszítőmegoldásokkal várja a kerttervezőket, kertépítőket. Kínálatunk elemei a fali- és álló kutak, napórák, címerek, kaspók, kőpadok, kőpultok, kültéri sütők és fedkövek, lépcsőlapok, szegélyek, könyöklők, párkányok, konzolok, oszlopelemek és oromzati kövek. Termékeink megoldást nyújtanak az épített környezettel összehangolt térdekorációra, valamint járdafelületek, télikertek, autóbeállók, előterek, garázsok, pincék, balkonok stílusos burkolására.

Kerti kő és kerti kút

Járda és támfal azonos kőből

Fogadó udvara rusztikus kővel burkolva - Otti referencia

Részletesebb információkért kérjük tekintsék meg honlapunkat:

Otti Manufactura Kft.

8000 Székesfehérvár, Angol u. 3.
boltOtti Bemutatóterem: 8000 Székesfehérvár, Sárkeresztúri út 14.

www.ottiburkolat.hu

Kapcsolat

Tervező iroda: 06 70/683 7027
E-mail: info@ottiburkolat.hu

Otti logo