Ez a sorozat remek tervezésű virágállványokat, cserepeket, kaspókat és kiegészítőket tartalmaz, csupa olyan terméket, ami egyszerűvé és élvezetessé teszi a növények elültetését és gondozását.
Akár tapasztalt, akár kezdő kertész vagy, a DAKSJUS kaspókkal, állványokkal és kiegészítőkkel könnyen csodás,  növényekkel teli környezetet varázsolhatsz.

Városi balkonkertész kaspók

A munkádra is inspirálóan és energetizálóan hat, ha a zöld növényeknek jut hely az íróasztalod
körül is. A bel-és kültéri használatra egyaránt alkalmas DAKSJUS függő virágtartókkal és virágállványokkal nemcsak értékes négyzetmétereket nyerhetsz, hanem egységes stílust és
színvilágot is teremthetsz az egész otthonodban.

Virágállvány home officeba

Ikea kertészkedés

A dekorációként az ablakok mellé helyezett növények bármelyik szobát meghitté és otthonossá varázsolják, a DAKSJUS függő virágtartók pedig csak fokozni tudják ezt a hatást. Ha attól
tartasz, hogy az íróasztalod fölé függesztett virágokkal együtt a számítógépedet is meglocsolod, válassz műnövényeink közül, amelyeket csak le kell porolni néha.

Függeszthető kaspó

Tedd a vázákat az ablakpárkányra, és figyeld, ahogy a napfény életre kelti a növényeket és a hajtásokat, sőt, még a vázákat is. A vázákat úgy terveztük, hogy erős és egészséges növények fejlődhessenek bennük, amelyek minden hajtásukkal jókedvre derítenek.

Szíves üveg IKEA váza

„Kihívást jelenthet, ha szereted a növényeket, de korlátozott hely áll a rendelkezésedre. Ezért alkottuk meg a DAKSJUS virágtartót, amellyel növénygyűjteményed függőlegesen terjeszkedhet. Kompakt méretének és ívelt lábainak köszönhetően kevés helyet foglal, a kerek láb pedig finom megjelenést kölcsönöz neki, így tökéletes kiegészítője a növények természetes szépségének. Könnyen mozgatható, hiszen tartós, rendkívül könnyű bambuszból készült. Ez a virágtartó a te üres vásznad – a kreativitásodon múlik, mit festesz rá szeretett növényeid felhasználásával!”

IKEA fa virágállvány

Nagy virágállvány

Fa virágtartó állványok

„Olyan kaspószettet akartunk alkotni, melynek segítségével bármelyik szobát izgalmasabbá
teheted növényekkel akkor is, ha csak kevés hely áll a rendelkezésedre. A négy DAKSJUS
kaspóban nevelhetsz növényeket magról, de ültethetsz virágokat, pozsgás növényeket
vagy fűszernövényeket is a kaspókba. Reméljük, neked is inspirációt adnak, hogy otthonodat megtöltsd növényekkel, színekkel és örömmel.” Wiebke Braasch, Luna Gil & Anna-Maria Nilsson tervezők.  

Ültetőtál kerámia

Láss csodát a konyhádban! A DAKSJUS csíráztató porózus vörösagyagból készült, amelyben egyenletesen oszlik el a nedvesség, a porfestett külső rész pedig vízhatlan. Más szóval: tökéletes választás, ha tápláló magokat szeretnél csíráztatni.

Mohakert tál

Ikea papírdoboz

Ha az ültetést követő takarítás elveszi a kedvedet a kertészkedéstől, akkor ez a kerti munkához készült DAKSJUS alátét lehet számodra a megoldás. A sarkokon található praktikus patentoknak köszönhetően nem ömlik ki a föld, nem esnek le a szerszámok, a kaspók, a dugványok és a
magok. Így nem ár nagy rendetlenséggel a növények ültetése és gondozása. Egyszerűen tisztítható: csak töröld le, öblítsd le, majd tárold összehajtogatva a következő ültetésig.

Textil edény csíráztatáshoz

Ki színes kerámia kaspó

Nagyobb kék kaspó IKEA

Tál csíráztatáshoz

Ne szabjon határt a kertészkedésben, ha korlátozott hely áll rendelkezésedre! A függőleges kert ideális megoldás kis méretű teraszokra és erkélyekre, és ezzel a kompakt, helytakarékos DAKSJUS
virágállvánnyal bármelyik helyiséget zölddé varázsolhatod kül-, és beltéren egyaránt.

Modern fém virágállvány