A Coke Club 2007-ben jött létre azzal a céllal, hogy meghonosítsa hazánkban az igényes klubkultúrát. Ehhez egybeforrasztott három elengedhetetlen tényezőt, a „klubság” szellemiségét, miszerint itt nap mind nap egymásra és a világra nyitott közösség jön össze, ehhez hozzátette a zenét és nem utolsó sorban a megfelelő designt. A designt, ami a mondanivaló- és a zene minősége mellett, harmadik tényezőként alkotja meg ezt a helyet. A helyet, ami a pozitív, optimista gondolatok és szabadság érzését árasztja magából, azt az életérzést, hogy merj különbözőségedben is része lenni valaminek, tartozni valahová. Közösségi klubról van szó, aminek azt kell sugallnia minden egyes látogató számára, hogy ez nappal a te beach-ed, a te medencéddel, a te zenéddel, a te napozóágyaddal, éjszaka pedig a te házibulid, ahol a maga a Klub a házigazda.

A Coke Club-ban a tér eleve úgy van kialakítva, hogy összehozza az embereket – közös hencsergő sarok, közös stég, közös napozószigetek nyugágyakkal, közös terasz. Egy több elemből álló, mégis egységes közösségi tér. Karsai Dina enteriőr-tervező koncepciója már a tavalyi évben is erre a közösségépítésre épült. A 2008-as szezonra pedig olyan új design-elemekkel gazdagította a klubot, melyek önmagukban is kis közösséget alkotnak, ugyanakkor erősen kötődnek a Coke Club globális hangulatához. Karsai Dina szerint a tér és a koncepció idei átköltését valahogy úgy kell elképzelni, mintha a tavalyi évben elkezdődött történetet az idén bontották volna ki, és ki tudja, még a jövő is tartogathat meglepetéseket - akár egy izgalmas regényben. A kihelyezett bútorok, melyek színeikkel, formáikkal, elhelyezkedésükkel egyben igen fontos designelemek is, már a főbejáratnál tudatosítják a vendégekkel, hogy „jó helyen jársz, igen, ez az a hely, kerülj csak beljebb!”. A két épület közötti folyosó, amely a plázsra vezet, megújult tapétát kapott, mely márkajelzésekből avanzsálódott designná, és a retró már-már klasszikussá váló hangulatát idézi.

A plázs kialakításában történt idei változások még több találkozási pontot létesítenek. Kis szigetek készültek, amelyek fapadlóval rendelkeznek, természetesen fehérre festve, ezzel is felkeltve a figyelmet a közeli stégre. A kis szigeteken puha párnákkal teli gömbfotelek várják az odalátogatókat, mindegyikük a középen elhelyezett asztalka felé néz. Egy másik ilyen szigeten női cipőt formázó napozóágyakat helyeztek ki, a harmadikon pedig a Dali festményeiről jól ismert hatalmas piros szájak szolgálnak kanapé gyanánt. A homokon lévő napozóágyak mellé fekete színű, elegáns asztalkák kerültek, melyek a naptej mellett a frissítő italoknak is helyet adnak. A röplabdapálya környezetének kialakítása szintén olyan, hogy saját kertünkben is el tudnánk képzelni. Kétszemélyes függőágyakban lustálkodva vagy kerti törpéken üldögélve nézhetjük végig a többiek által játszott röplabdameccseket. Mivel a Balaton-parton vagyunk, kiemelkedően fontos a víz jelenléte. A klub nyitottságának érzékeltetése céljából az idei évtől éjszaka is használható formájában megújult, de designjában továbbra is a tavalyi év slágerbútorával ékeskedő stég. Kényelem, kényeztetés és a csillagok teszik romantikussá a pillanatot.

Karsai Dina az apró kapcsolódási pontokat a fényforrásokban, a tárgyak színeiben, mintáiban is kiemelte. Véleménye szerint azzal együtt, hogy az idei évben komplettebb, összefogottabb lett a tér, merészebb, szélsőségesebb megoldások is helyet kaptak. Az étterem elegáns, tágas, letisztult és tükrözi, hogy a Balaton partján fekszik. Hófehér kanapák, székek, asztalok és állólámpák pihentetik a vendégeket. Az étteremben kerek oszlopok tagolják a teret, amelyre különböző színekben fényes mozaik került, így a hatalmas ablakok által nem csak látható, hanem a mozaik által érezhető is a Balaton. Nincs olyan tényező, amely kiesne ebből a nagy harmonikus egységből, még a szelektív hulladékgyűjtő edények is a klub berendezéseire jellemző fekete, fehér, és piros színekben látják el feladatukat. Karsai Dina bízik abban, hogy a megjelenés üzen az embereknek: „Hasonló érdeklődésű, ugyanarra nyitott, befogadásra képes, sokszínű emberek látogatnak majd ide. Bízom benne, hogy ezzel a hellyel megszületett A találkozási pont a Balaton-partján.”