Ennek a gondolatnak a jegyében készül ez a kerti bútor tökéletes egyensúlyban van a kényelem és a modern lakberendezés trendjeinek megfelelő formatervezés. A nekünk tetsző bútor kiválasztásakor arra törekszünk, hogy a funkcióját úgy lássa el maradéktalanul, hogy ugyanakkor harmonikusan illeszkedjen az általunk létrehozott és saját személyiségünket tükröző enteriőrbe, néha azonban korlátokat szabnak nekünk a tér fizikai adottságai ahová szánjuk.

Ez ugyanakkor a tervezőknek új kihívásokat és lehetőségeket jelent. A szakértelem, mely e kerti bútor elkészülésének teljes folyamatát jellemzi, az anyagválasztás és funkció egysége egy olyan modellcsaládot mutat be Önnek, mely a legteljesebb harmóniával simul a környezetébe és teljes mértékben az Ön kényelmét szolgálja.

Apple Bee: ahol az ember és a természet a találkozik. Ez a kerti bútor varázslatossá teszi a kerti szezont évről évre, a lehető legkevesebb karbantartás mellett. Stílusa egyedi, anélkül, hogy alárendelné a funkciót a trendnek. A kényelemszerető ember számára készül, gondosan szem előtt tartva a minőséget és a szárnyaló kreativitást.

www.applebee.nl