Az '50-es éveket a kimondottan jó minőségű bútorok jellemezték, mégpedig megfizethető áron.

Modern kerti étkezőfotel

Az úgynevezett „demokratikus design” nagyon jellemző a skandináv formatervezésre. A hangsúly a könnyebb mintákra, az organikus formákra és fortélyos részletekre összpontosul. A kollekcióban a forma és a funkció egyesülnek.

Az 1950-es évek korszakát olyan tervezők alakították, mint az Eames házaspár, George Nelson, Poul Volther, Juhl, Wegner. Az idei kültéri design bútorok az '50-es évek stílusának és formatervezési nyelvének legjobbjait vonultatja fel: a fő inspirációt a kortárs kézművesség nyújtotta, számos természeti anyag felhasználása jellemzi. A színek terén szintén az '50-es évekig nyúltunk vissza, a mélyen telített színekben a családias hangulat, a barátságos otthon és természetes luxus érzése elevenedik meg.

Fém és fa anyagú pad IDdesign

A telített és mély tónusokat nem szabad kihagynunk, amikor a múlt század közepének dizájnjairól beszélünk. Ebben a szezonban a természet saját színskálájával dolgozunk, különös tekintettel a levendulára, az okkerre és a zöldre. A kültéri térben személyes stílustól és dekorációtól függetlenül számtalan módon lehet játszani ezekkel a trendszínekkel. Lehet nagyobb léptékben színes bútorok felhasználásával, vagy kisebb méretben párnák, párnák, takarók, edények vagy más lakberendezési dekorációk formájában színesíteni a teret.

OKKER

Az okker továbbra is határozottan jelen van a divatiparban, de a belsőépítészetben is, de a kültéri terekben is rendkívül közkedvelt. Ahogy a neve is jelzi, a természet egyik alap színe, melynek tónusa hihetetlenül jól illeszkedik kerti bútorainkhoz. Jól látszik, hogy beton felületek és faburkolatok mellett szépen kiemelkedik a környezet zöld tónusai közül. Egyszerre körülvesz és beolvad, ugyanakkor kiemel és szemet gyönyörködtető.

Okker sárga fonott fotel

ZÖLD

Gyönyörű, letisztult és tört zöld árnyalat, amit közvetlenül a természet színskálájából származik és kültéri helyszínekre csodásan illeszkedik. Új zöld színünk műanyagból, kötélből, fémből és textilből áll rendelkezésre az 2021-es tavaszi / nyári kollekcióban. A zöld árnyalatot úgy választottuk meg, hogy illeszkedjen a faasztalok meleg hangzásához, de szálcementhez és fekete asztalokhoz is jól használható.

Zöld kerti szék áttört háttámla

 LEVENDULA

Egyes termékeknél a sötét levendula árnyalatival játszottunk. Ez a tónus frissítő és nőies, így könnyedén segíthet a szabadtéri terek felüdítésén.

Levendula színű kerti szék

Az új hagyomány:

Az 50-es évek ihlette stíluscsoportunk, ahogy a neve is jelzi, felöleli a hagyományos és retrospektív designt. A múlt nyár lakberendezési trendjeinek újraértelmezése. Ismét a kültéri bútorokra összpontosítunk, amelyek beltéren is működhetnek - a retro, az felismerhetőség és a luxus csavarjaival. Általában nagyobb a bútorok volumene ebben a szezonban. A párnák nagyobb hangsúllyal bírnak és lekövetik a bútor organikus görbéit. 

Az Andria kanapé és fotel egy nagyon szép lounge kültéri szett ívelt és organikus formákkal. Nyitott fonatai szegélyezik és terjedelmes, körbe ölelő párnák teszik igazán kényelmessé. A kényelem és design kéz a kézben járnak.

Terasz garnitúra dán design

Szürke fonott kerti székek

 A Nestor kanapé és fotel kialakítása céltudatos, amely egyesíti a feszes megjelenést a súlyos és mélyülésű párnákkal. Ennek köszönhetően a megjelenés exkluzív és modern. A párnák gyorsan száradó habtöltetűek. A Nestor így egész szezonban kinn hagyható és egy nyári zápor után nagyon gyorsan megszárad.

Nagy kerti kanapé IDdeisgn

A gyors száraz habbal készült termékek sora itt nem ér véget! Idén kísérletet tettünk egy kerti szék kialakítására is, ennek a praktikus anyagnak a felhasználásával. A Minos kerti szék fantasztikus kényelmet nyújt, anélkül, hogy a párnái mozdíthatóak lennének. A székben lévő panelvarrás visszarepít minket az 50-es évek terjedelmes étkezőszékeinek robusztus hangulatához.

A Minos székekkel mellé Seri kerti asztalunkat párosítottuk. A kerámia asztallapok rendkívül funkcionálisak, ellenállnak a forró dolgoknak, könnyen tisztíthatók és gyönyörű, természetes megjelenést biztosítanak a kültéri asztalunknak.

Organikus design elemeivel és varrott párnáival az Ella design kerti szék messze túlmutat az exkluzivitáson és a tervezési hagyományokon, ezért nyilvánvaló választás volt az is, hogy gyönyörű okker színben újítsuk meg, amely ennyire megragadt a lakberendezésben és a belsőépítészetben. Így biztosak lehetünk abban, hogy ebben a színben megvásárolva sem megy ki egyhamar a divatból.

Ebben a szezonban a Javi székhez egy kerti asztal is csatlakozik, ugyanolyan falábakkal. A Javi tökéletes példája egy olyan sorozatnak, amely beltéren és kültéren is remekül működik. A gyönyörű hajlított fa és a fonott ülés az 50-es évekre trendjeire hivatkoznak, a finom ívelt hátlap és az antik felület pedig extra melegséget ad a széknek.

Kerti fa szék 50-es évek stílusában

A Milana húrozott kialakítású kerti fotelek között egy egyedibb kivitelezés. Organikus kialakítás, egyedülálló ülőkomfort, fantasztikus ár és figyelemfelkeltő színek tökéletes összhangja. Gyönyörű kültéren és beltéren egyaránt.

Új termékünk a Flogan zsúrkocsi, melynek végtelen lehetőségei vannak - használható növények tárolására, vagy kültéri kiszolgáló kocsiként, valamint bárasztalként akár beltéren is. A Flogan kocsit a centrálisan elhelyezett fa lécek elhelyezkedése jellemzi egy körben, ami hozzájárul a bútor egyedülállóan dekoratív megjelenéséhez.

Szervizasztal fém és fa

A klasszikus nordic stílus

A skandináv stílus ihlette kültéri bútoroknál a könnyű és szigorúbb stílus megütése volt a. Gyönyörű és ikonikus, a megjelenés egyszerre ismerős, mégis újszerű.

A Bjorg kültéri kanapé és fotel az 50-es évek nosztalgiájának és klasszikus design hangulatának megtestesítője. Aprólékos kivitelezés és finom részletek jellemzik. A Bjorg lounge asztallal klasszikus, míg egy beton asztallal kombinálva kicsit rusztikusabb megjelenést kölcsönözhetünk teraszunknak

Retró hangulatú kanapé és fotel szettben
 
Az 50-es évek másik múltidézője a Markland kerti kanapé és fotel. Lekerekített ívekkel és terebélyesebb a fonott háttámlával. A párnák szintén lazább megjelenést kaptak, teltebbek, mint Bjorg termékcsalád darabjain.

Kerti kanapé fa karfával

Minőségi kültéri fotel

Az Estelle kerti termékcsalád ebben a szezonban egy sarokkanapéval bővült, egy magasabb konzolasztallal, illetve egy kisebb lerakóasztallal, amely lehetővé teszi a kültéri szett még kényelmesebb használatát. Továbbra is a feszes és letisztult skandináv design egyik legjobbja kínálatunkban.

A méltán népszerű Horizon termékcsalád megújult sötétszürke színében, feszes vonalaival továbbra is a legelegánsabb és legkényelmesebb a kerti bútorok között. A moduláris kanapéhoz most már egy étkezőasztal, egy fotel, egy szék, egy napozóágy, egy kiegészítő kis asztal (mely több lehetőséget foglal magába), így akár a teljes teraszod díszítheted a termékcsalád választásával. A kis oldalsó asztal számtalan módon felszerelhető: a karfára két fotel között - mind a kartámaszok tetején, mind pedig az ülések között, két kanapémodul között, vagy a végmodul vagy a napozóágy meghosszabbításaként.

Fedezd fel az IDdesign teljes kerti és kültéri bútor kollekcióját erre a linkre kattintva.

Kültéri étkezőgarnitúra

Fekete kültéri szék

Fa asztalka laptop asztal kerti kanapéhoz

Fémvázas kanapé

Kis kétszemélyes kanapé

Zöld puff

Beton tűzrakó tál

L-alakú kerti kanapé

Műanyag kerti szék fa asztalhoz

Napozóágyak amik könnyen száradnak

Kültéri szék és asztal erkélyre is

Négyszemélyes asztal mozaik díszítéssel

Kerek dohányzóasztal kerti garnitúrához

Fonott kerti szék és garnitúra

Napernyős kerti vagy terasz garnitúra

Korallvörös kerti szék

L-alakú kerti kanapé szürke

Letisztult vonalú kerti étkezőgarnitúra

Modern asztal vörös és szürke színekben

Fém székek vörös színben

Műanyag kerti székek 4 színben

Karfás műanyag székek sárga és vörös

Klasszikus design szék beltéren és kültéren

A nyers romantika, mint az 50-es évek inspirációja a kerti bútorokban is fellelhető, organikus formákkal és az anyagok még természetesebb használatával érhetjük el mindezt. Valamint új fém székekkel is gazdagodott a kínálat, segítségükkel úgy érezhetjük magunkat teraszunkon akár egy csodálatos francia kávézóban. A kerek, puha formatervezési nyelvezet a nagymama fonott bútoraira emlékeztetnek, visszafogott, mégis természetes megjelenésű. Idén nyáron a Bianchi termékcsalád bővült egy kerti kanapéval és egy fotellel is.

Vörös kerti székek könnyen pakolható

Keresd fel az IDdesign weboldalát, és ismerkedj meg a bútorokon a túl a széles lakásdekorációs termékekkel is!  A biztonságos vásárlásért válaszd az IDdesign webshopját! 

IDdesign logoElérhetőségek:

MAXCity - Lakberendezési Áruház
2045 Törökbálint,
Tópark u. 1/a. II. emelet/232
Tel.: 23/444-707

www.iddesign.hu

 Váci Corner
1138 Budapest, Váci út 144-150.
Tel.: 1/611-7646, Tel.: 1/611-7647
Mobil: (+36) 70/6000-701