Végre megérkezett a nyár, és a terasz szezon! Egyre több időt tudunk a szabadban tölteni, éppen ezért kell újragondolni a kültéri dekorációnkat. A bútorok sok esetben adottak, de új párnák beszerzésével nagyban megváltoztathatjuk a hangulatot. Manapság díszpárnákból nincs hiány a választék kifogástalan. Az árak is - még a párna kategóriában is - a korrekttől a méregdrágáig terjednek. De már a kedvező árú változatok között is találunk stílusos darabokat, többféle színnel és nyomattal, amiket érdemes megvásárolni. 

Az olcsóbb kategóriában a huzattól nem várhatjuk el az UV állóságot, így azokat érdemes árnyékosabb részekre helyezni. Az alábbi fotókkal szeretnénk inspirációt adni, hogy egy-egy stílushoz milyen színeket válasszunk. Virágmintákkal meleg tónusokkal vegyesen alkalmazva egyszínű és geometrikus mintákat és sok kék, illetve türkiz színt felvonultatva vízparti és mozgalmas megjelenést érhetünk el. 

Ha mediterrán hangulatra törekszünk, akkor sötétkék-bézs kombinációk emlékeztethetnek görög tájakra, amiket lenes és fagombos változatok egészíthetnek ki. Aki érez magában kedvet, saját párnahuzatok varrásába is kezdhet korábban nem használt terítők, vagy függönyanyagok felhasználásával. Kétoldalú párnák készítésével megsokszorozhatjuk a variálhatóságot. 

Terasz dekoráció színes párnákkal

Erkély dekoráció színes párnákkal

Vidéki stílusú teraszdekoráció

Natúr hangulatú párnák