Válogatásunkban azoknak szeretnénk segítséget nyújtani akik a fehér színt preferálják lakberendezési koncepciójukban. A babaszoba berendezésénél elsődleges szempontunk a harmonikus színösszeállítások, a nyugodt és barátságos légkör kialakítása. Ezt jól megválasztott falszínekkel, a bútorok és a sok-sok kiegészítő jól összehangolt színeivel érhetjük el. A színes falak, és a színes bútorok tökéletes összhangja már nagyobb odafigyelést és tervezést igényel, és előfordulhat, hogy egy-egy szín túlsúlyba kerül, domináns lesz. Nagyban megkönnyítheti azonban a feladatunkat ha a babaszoba bútorozásához egy alap fehér színt választunk, ugyanis ez egy olyan semleges alap, ami egy fiú- vagy egy lányszoba tervezéséhez is jól illeszkedik. A fehér minden színhez jól megy, sokkal egyszerűbb lesz a textilek, a függöny, a szőnyeg, és a vidám kiegészítők beszerzése is.

Fehér bababútorokkal berendezett olasz babaszobákkal szeretnénk érzékeltetni ennek a színnek az előnyeit, melyek a Lineaflex budapesti bemutatótermében rendelhetőek. Elérhetőségek a cikk végén.

Fehér bababútor inspirációk

Fehér bababútor kékkel kombinálva

Fehér bababútor babaszoba lakberendezés

Fehér elegáns babaágy

Fehér pelenkázóasztal és komód

Babaszoba bútor fehér kékkel kombinálva

Fehér babaszoba rózsaszínnel kombinálva

Semleges és elegáns a fehér bababútor

Könnyed hatás fehér babaszobai bútorral

Olasz babaszoba Lineaflex bútorral

Babaszoba tervezés fehér bútorral

Lakberendezési ötletek babaszoba berendezéséhez

Exkluzív olasz babaszoba bútorok, bababútorok, babaágyak, szekrények, komódok, pelenkázók és komplett babaszobák gazdag kínálatával várja Önt a Lineaflex Olasz Bútoráruház és Ágybetét Stúdió.

Lineaflex Olasz Bútoráruház

Cím:1093 Budapest, IX. ker. Közraktár u. 20/a. ( Zsil u. sarok )

Honlap: www.matracfutar.hu