Sárga és narancssárga bababútor

Ha lehetőséged van rá, figyelj arra is, hogy antiallergén anyagokat szerezz be. Természetes burkolatok közül a klikkes parafa padlókat ajánlanám. Ragasztómentesen lehet lerakni, tehát nem szennyezi a szoba levegőjét és a tüdőt a ragasztóból éveken át kipárolgó rengeteg káros anyag. A klikkes rendszernek köszönhetően könnyen kicserélheted a megsérült darabokat. Könnyen tisztítható, antiallergén, és jó a hő- és hangszigetelő. Ami nagyon fontos, hogy ez egy meleg tapintású burkolat, tehát a babád nem fog megfázni ha a padlón játszik vagy kúszik-mászik. Ha szeretnél szőnyeget, esetleg teljes egészében ezzel burkolnád a baba szobát, akkor mindenképp 100%-ban természetes anyagból készült darabot válassz. A műszálas készítmények vonzzák a port, megtelepszenek benne a poratkák, melyek károsak az egészségre és hosszú távon többféle allergia is kialakulhat miattuk. Rengeteg fajta natúr szőnyeg közül választhatsz melyek gyapjúból, kókuszból vagy szizálból esetleg ezek keverékéből készülnek.

Nagy alapterületű babaszoba berendezése

Fehér babaszoba és laminált parketta

A természetes alapanyagú szőnyegek egészséges, környezetbarát készítmények melyek előállításuk során nem esnek át vegyszeres kezelésen, ezért semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak. Sokféle színben és méretben kaphatóak, különböző mintázattal és textúrával, így könnyen megtalálhatod az ízlésednek megfelelőt.

A gyapjú kényelmes, puha tapintású, strapabíró anyag. Folttaszító hatású, emiatt könnyen tisztítható. A poratkák nem telepszenek meg benne, antiallergén, hő- és hangszigetelő. A port magához vonzza és megköti, ezáltal tisztítva a levegőt, asztmás gyerekeknek vagy porra allergiásoknak kitűnő választás az otthonukba. Természetes módon szabályozza a levegő páratartalmát, mivel képes automatikusan kiereszteni magából a benn tartott párát ha csökken a szoba levegőjének nedvességtartalma. A gyapjú szőnyeg nem gyúlékony, ezért használata biztonságosabbá teszi a lakást.

Meleg tónusú parketta babaszobába kerek szőnyeggel

Fehér babaszoba és svédpadló

Rózsaszín babaszoba és fehér bútor parkettával műszőrrel

A szizál és kókusz szőnyegek is rendelkeznek hasonló jó tulajdonságokkal, de anyaguk sokkal keményebb tapintású. Gyapjúval kombinálva puhábbá, kényelmesebbé tehetőek. Babaszobába mindenképp olyan szőnyeget válassz aminek tapintása kellemesen puha, hogy a babád jól érezze magát rajta. Két éves korukig a gyerkőcök rengeteg időt töltenek a földön vagy föld közelben ezért fontos, hogy a padlóburkolatok és szőnyegek melegek, tiszták és puhák legyenek.

Burkolat forgalmazó partnereink

Szőnyeg forgalmazó partnereink