Karácsonyi ajándékötlet gyerekeknek Mamas & Papas

Ölelnivaló téli karakterek és imádnivaló ajándéktárgyak teszik az ünnepeket felejthetetlenné. Fedezd fel a különleges puha játékokat, a cuki zoknizsákokat és a gyönyörű fára akasztható gömböket, melyek mind nagy-nagy szeretettel készültek a Mamas & Papas által.

Gyerekruha Mamas & Papas

Mikulásfigura Mamas & Papas

A karácsonyi zoknik csak arra várnak, hogy megtöltsd őket izgalmas kincsekkel, míg az óriás mikulás zsákba elrejtheted a nagy meglepetést is. Ezek a pihe-puha anyagból készült különleges kiegészítők nemcsak az ajándékok stílusos csomagolását szolgálják, hanem otthonod díszei is lehetnek az adventi időszakban, az ünnepi hangulat garantált!

Ha már a díszeknél tartunk, a Mamas & Papas karácsonyi kollekciójában már hagyományosan megtalálható minden évben az Első karácsonyom díszgömb, ami nem véletlenül népszerű az első babás karácsonyt ünneplő pároknál! A kézzel festett piros, kék és rózsaszín gömböt bájos karácsonyi karakterek színesítik és szép díszdobozba csomagolva érkezik. A legkedvesebb díszek egyike, hiszen a babával töltött első karácsony emlékét őrzi egy életen át.  

Karácsonyfadísz Mamas & Papas

Csecsemőknek ajánljuk a kedves plüssjátékokat, rongyikat, puha könyveket, az ülni tudó babákat pedig meglephetjük egy szuper szórakoztató ülőpárnával is. A totyogóknak már bátran lehet valamilyen hintaállatot választani, nagy kedvenc a klasszikus hintaló, de az elefánt is tökéletes meglepetés lehet. 

Minőségi babaszoba Mamas & Papas
Ha nehéz a választás a sok szép babaholmi közül, állítsd össze saját ajándékdobozod és tedd azt a fa alá! Az ünnepi csomagban a játékok mellett elfér egy karácsonyi pulcsi vagy egy elegáns babaruha is. 
Nézd meg kínálatunk a webshopban vagy valamelyik üzletünkben és találj rá a tökéletes meglepetésre! Tedd varázslatossá babád karácsonyát!

Érdeklődj az üzletekben és a webáruházban a készletről az alábbi telefonszámokon!

Mamas Papas új logo

www.mamasandpapas.hu

1025 Budapest, Szépvölgyi út 18-22.

Térkép »

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 18.00

Telefon: +36-70-392-6775

Mammut bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.

+36 70 394 3775

Térkép »

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 10.00 - 21.00
Vasárnap: 10.00 - 19.00