Caprio, az új bababútor kollekció a Mamas & Papastól rácsos ágy

A bútorokat modern, két tónusú dizájn jellemzi, a lekerekített sarkok és élek nemcsak esztétikusak, hanem biztonságosak is. Tökéletes választás újszülött babáknak, ugyanakkor időtálló darabokról van szó, mert az átalakíthatóságnak köszönhetően hosszú évekig a gyerekszoba berendezés részét képezhetik.
A babaágy fekvőfelülete három magassági pozícióba állítható, így a csecsemőt könnyebb ki-, betenni a kiságyba az első hónapokban. Később, ahogy a baba növekedik az ágyrács lejjebb helyezésével fokozhatjuk a biztonságát. A kiságy gyermekággyá alakítható, így újszülött kortól egész 4 éves korig használható.

Caprio, az új bababútor kollekció a Mamas & Papastól ággyá alakítható rácsos ágy

Caprio, az új bababútor kollekció a Mamas & Papastól

Caprio, az új bababútor kollekció a Mamas & Papastól fiókos szekrény

Caprio, az új bababútor kollekció a Mamas & Papastól szekrény

A praktikus pelenkázókomódról a pelenkázó rátét, ha már nincs rá szükség könnyedén eltávolítható, így egy igazán stílusos komódot kapsz. A komódhoz bármelyik Mamas & Papas pelenkázómatrac tökéletesen illik és a pelenkacseréhez szükséges egyéb kellékeket is karnyújtásnyira helyezheted el. A komód három tágas fiókja rengeteg babaholmit elnyel.

A nagyméretű szekrény ágyneműk, babaruhák, de még felnőtt ruhák tárolására is alkalmas, ugyanis a ruhatartó rúd a kívánt magasságba állítható. A két nagy fiók további tárolási lehetőséget kínál. A Caprio bútorokat két vagy három részes csomagban kedvezményesen vásárolhatod meg, de előtte gyere, és nézd meg üzletünkben vagy keresd a webshopban!

Caprio, az új bababútor kollekció a Mamas & Papastól komód

Érdeklődj az üzletekben és a webáruházban a készletről az alábbi telefonszámokon!

Mamas Papas új logo

www.mamasandpapas.hu

1025 Budapest, Szépvölgyi út 18-22.

Térkép »

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 10.00 - 20.00
Vasárnap: 10.00 - 18.00

Telefon: +36-70-392-6775

Mammut bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.

+36 70 394 3775

Térkép »

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 10.00 - 21.00
Vasárnap: 10.00 - 19.00