Akár a nagy, tömör aljú íróasztalokat, akár a helytakarékos szekretereket, akár a könnyedebb, négy lábú íróasztalokat kedveljük, találni fogunk az elképzeléseinknek megfelelőt a Rusztikus Bútorboltban elérhető több, mint negyven olasz és hét amerikai gyártó kínálatában. A dolgozószobák gyakran egy kissé elhanyagolt részei a házaknak, lakásoknak, pedig sokan hosszú órákat töltenek itt mindenféle dokumentumot olvasva, táblázatokat elemezve. Fontos, ezt a helyiséget is úgy berendezni, hogy jól érezzük magunkat benne.

Rusztikus Bútorbolt, Amerikai bútorok dolgozószobák

Gyakori és kedvelt megoldás az, hogy a dolgozószobákba beköltöztetik a könyvtárat is. Régen ennek gyakorlati jelentősége volt, hiszen az információkat legtöbbször könyvekből szerezték. Ma már elég egy laptop és wifi ahhoz, hogy bárminek utána tudjunk nézni, a könyvek látványa azonban még most is különleges hangulatot ad és feldobja a dolgozószobákat. Gondolkozzunk el a dolgozószoba– könyvtárszoba kombináción, amikor a berendezésen törjük a fejünket! Ha van hozzá elegendő hely, biztosan nem fogjuk megbánni. Ha a dolgozószobát könyvtárként is használjuk, szükségünk lesz egy vagy akár több kényelmes fotelre, kisasztalokra és asztali- vagy állólámpákra is. Ezzel el is érkeztünk a kiegészítőkhöz, amelyektől igazán otthonos lehet ez a helyiség is.

Klasszikus dolgozószoba dekoráció

Díszítsük a falakat az íróasztalhoz és a hozzá tartozó irodafalhoz illő kiegészítőkkel. Ne csak festményekben gondolkozzunk! A klasszikus bútorokhoz jól illenek a különböző nyomatok, de akár a modernebb képek is. Ha sok a falfelület, válasszunk tükröt vagy tükrös falidíszeket a képek mellé. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a könyvek sorát megszakítsuk időnként néhány szép dísztárggyal! Így nem fogjuk azt érezni, hogy a sok könyv agyonnyomja a helyiséget. Jól megválasztott dísztárgyakkal eleganciát és egyediséget kölcsönözhetünk a berendezésnek.

Dolgozószoba klasszikus stílusban
A világítás is nagyon fontos. Mindenképpen legyen egy nagyobb fényerejű csillár a szobában, amely elegendő fényt ad a hivatalos megbeszélésekhez, de helyezzünk el hangulatos lágyabb, helyi világítást adó lámpákat is az esti munkához vagy fotelben olvasáshoz. Az íróasztalra érdemes egy kellően nagy fényerejű lámpát választani, amely megvilágítja azt amin éppen dolgozunk. Jó ha néhány gyertyatartót is elhelyezünk arra az esetre, amikor csak gondolkozni, tervezgetni megyünk be a dolgozószobába egy pohár finom bor társaságában.

Lámpa, kép, amerikai bútor Rusztikus Bútorbolt Székesfehérvár

A dolgozószobába kerülő nyomtatót, wifit, egyéb gépeket rejtsük el az íróasztal körül lévő szekrényekben, mert minél kevesebb a jól látható technikai eszköz, annál könnyebb hangulatos szobaszerű érzetet kialakítanunk. Könyvespolc tekintetében választhatunk üvegeset vagy nyitott polcot is. Akinek nagy a könyvtára, annak érdemes az előbbire voksolnia, sok portól megkímélhetjük így a kedvenc köteteinket.

Érdekel a home ofice lakberendezés? A képeken látható garnitúrákat élőben megnézhetik Székesfehérváron, a Rusztikus Bútorboltban, ahol szakszerű segítséget kaphatnak a szintén ott elérhető lakberendezési kiegészítők kiválasztásában is. Látogassanak el honlapunkra és nézzék meg kínálatunkat!

Kellemes böngészést kívánunk!

www.klasszikusbutor.hu
www.uttermost.com
www.hookerfurniture.com

Rusztikus Bútorbolt

www.klasszikusbutor.hu

Székesfehérvár, Raktár utca 8205/

Email: info@halozatbt.hu

Tel: + 36 22/506-001

 Nyitva tartás: H-P 9:00-18:00, SZ 9:00-13:00

Rusztikus Bútorbolt