A kecses bútorok már eleve lágyságot, nőiességet sugároznak, ezt a hatást még tovább fokozhatjuk azzal, ha finom színárnyalatokat, pasztellszíneket alkalmazunk. Az ilyen enteriőrbe azonban kevéssé illenek a nehéz kiegészítők. Jobban tesszük, ha mind a festmények, képek kiválasztásánál maradunk a pasztellesebb árnyalatoknál, mind a csillároknál, asztali lámpáknál kerüljük a nehéz, például kovácsoltvasból készült darabokat. Egy-egy könnyedebb kerettel rendelkező tükör nagyon kézenfekvő választás, ha sok a dekorálni való falfelület. Ezekből ma már találhatunk olyan darabokat is, amelyeket inkább elegáns fali dekorációnak, mint tükörnek mondhatnánk. Az ilyen klasszikus stílusú, légies terekbe érdemes egy kis csillogást vinni aranyszínű, ezüstszínű vagy üveg kiegészítőkkel, mint például egy szép tükrös tálca, színes üvegváza vagy fali gyertyatartó. Ha nem feledkezünk meg a kiegészítőkről, még elegánsabb és kifinomultabb lesz az otthonunk.

Klasszikus lakberendezési kiegészítők

Ha egy dúsan faragott, sötét bútorokkal berendezett, klasszikus stílusú enteriőrt szeretnénk nőiesebbé tenni, a nehéz, sötét fákat lágyíthatjuk vaskos, bársonyos drapériákkal, meleg, sötét színárnyalatokkal. Annak érdekében, hogy a helyiségek ne legyenek túl komorak, dobjuk fel őket csillogó felületekkel és aranyszínű kiegészítőkkel. A nagyméretű, igényes kristálycsillárok, az üveg vagy porcelán asztali lámpák, az íves, fafaragásokhoz illő tükrök, falikarok, gyertyatartók, tálak vagy akár a tűzfogók is nagyon jó választások. Ha szeretjük a kovácsoltvasat, az ilyen stílusú otthonban ideális kiegészítők, de figyeljünk rá, hogy ne dominálják nagyon a szobát, mert a sok fa, a sötét, nehéz anyagok és a sok helyen alkalmazott, nehéz kovácsoltvas együtt túlzottan komorrá válhatnak. 

Rusztikus Bútorbolt Székesfehérvár

Ha a rusztikus stílus a kedvencünk, alkalmazzunk világos, semleges színeket, koptatott felületkezelésű bútorokat és olyan természetes anyagokat, mint a len, a bőr, a gyapjú vagy akár a selyem. A természetes anyagokhoz jól illenek a lágy vonalú, porcelánból vagy agyagból készült asztali lámpák. Íves kisbútorokkal, kiegészítőkkel, növényeket, virágokat, állatokat ábrázoló grafikákkal, festményekkel tehetjük nőiessé a szobát. Ne feledkezzünk meg a gyertyatartókról, a tükrökről, szobrokról és a szőnyegről sem! Egy vibrálóan színes gyapjú kilim élettel tölti meg a rusztikus tereket és bármilyen furcsán hangzik is, akár még egy egyszerűbb vonalvezetésű, jól megválasztott kristálycsillár is belefér ebbe a stílusba. Legyünk merészek és keressük a kecses, íves formákat!

Amerikai bútorok Uttermost, Hookerfurniture

A képeken látható nappali, hálószoba és étkezőgarnitúrákat élőben megnézhetik Székesfehérváron, a Rusztikus Bútorboltban, ahol szakszerű segítséget kaphatnak a szintén ott elérhető lakberendezési kiegészítők kiválasztásában is. Látogassanak el honlapunkra és nézzék meg kínálatunkat!

Kellemes böngészést kívánunk!

www.klasszikusbutor.hu
www.uttermost.com
www.hookerfurniture.com

Rusztikus Bútorbolt

www.klasszikusbutor.hu

Székesfehérvár, Raktár utca 8205/

Email: info@halozatbt.hu

Tel: + 36 22/506-001

 Nyitva tartás: H-P 9:00-18:00, SZ 9:00-13:00

Rusztikus Bútorbolt