Milyen lehetőségeink vannak, ha klasszikus és férfias berendezést szeretnénk?

Ha klasszikus és egyben férfias enteriőrt szeretnénk, választhatunk számos stílusirány közül. Aki a könnyedebb, de még nem modern vonalú bútorokat részesíti előnyben vagy aki kisebb terekkel rendelkező lakásban lakik, annak érdemes a nehéz, faragott bútorok helyett inkább a kiegészítőkkel férfiasságot csempészni az otthonába. Ne nyomjuk agyon a teret nagy, hangsúlyosan díszített bútorokkal! Az enteriőrök férfiasságát meg lehet teremteni kontrasztokkal, formákkal és a fekete szín használatával is. Az antikolt fémek, a könnyedebb kovácsoltvas kiegészítők jó szolgálatot tesznek, ha maszkulinabbra szeretnénk hangolni egy enteriőrt. A geometrikus képek, kiegészítők, amennyiben nem nőies színeket választunk, szintén remekül hangsúlyozzák a férfiasságot, ahogy az olyan kiegészítők, szobrok, könyvtámaszok is, amelyek például férfiakat vagy hagyományosan férfias tevékenységeket ábrázolnak.

Férfias, klasszikus lakberendezés

Ha nagyobb térrel rendelkezünk, akkor használhatunk rusztikusabb stílusú bútorokat. A dekorálásnál részesítsük előnyben a bőrt, a nehezebb kiegészítőket, mint például egy kovácsoltvas csillár, a nagyobb, tömörebb testű asztali lámpákat vagy a hangsúlyosabb bronzszobrokat. A nagyobb térben jól elférnek a hangsúlyos, nehéz kiegészítők. A természetes anyagok, az antikolt fájú, szúettének kinéző bútorok, az állatokat ábrázoló fémszobrok, mind mind segítenek abban, hogy férfiassá tegyünk egy klasszikus teret. Ilyen otthonokban a falakra kerülő színek is lehetnek sötétebbek, merészebbek. Az okker, a barna sötétebb árnyalatai, de még a sötétzöldek, sötétkékek és a bordók is jól passzolnak ezekhez a berendezési tárgyakhoz. Arra figyeljünk csak, hogy legyenek kontrasztok a térben, ne legyen minden sötét!

Rusztikus Bútorbolt, Amerikai bútorok

Ha a dúsan faragott bútorok a kedvenceink és elég nagy térrel rendelkezünk, akkor válasszunk sötét vagy szinte fekete fákat és nehéz drapériákat, például bársonyt, amikor függönyt vagy párnákat varratunk. Ezek egyből megteremtik a férfias hangulatot. A nehéz anyagokból készült függönyökhöz vegyünk klasszikus, színben a függöny anyagához illő elkötőket is, így könnyebben kezeljük majd a sötétítőfüggönyt. Az ilyen klasszikus enteriőrbe bátran bevihetünk az egészen nehéz kiegészítők mellé egy kis csillogást, mondjuk arannyal, vagy egy-két könnyedebb vonalú kiegészítővel. Jól illenek az ilyen otthonokba az állatokat, növényeket ábrázoló grafikák, főleg, ha klasszikus vonalú keretbe tesszük őket. Ne feledkezzünk el a tükrökről sem, amelyek visszaverik a fényt és oldják a bútorok és kiegészítők tömörségét, nehézségét!

Férfias, klasszikus lakberendezési kiegészítők

A képeken látható garnitúrákat élőben megnézhetik Székesfehérváron, a Rusztikus Bútorboltban, ahol szakszerű segítséget kaphatnak a szintén ott elérhető lakberendezési kiegészítők kiválasztásában is.
Látogassanak el honlapunkra és nézzék meg kínálatunkat!

Kellemes böngészést kívánunk!

www.klasszikusbutor.hu
www.uttermost.com
www.hookerfurniture.com

Rusztikus Bútorbolt

www.klasszikusbutor.hu

Székesfehérvár, Raktár utca 8205/

Email: info@halozatbt.hu

Tel: + 36 22/506-001

 Nyitva tartás: H-P 9:00-18:00, SZ 9:00-13:00

Rusztikus Bútorbolt