Étkezőszék Prémium bútor

A tökéletes étkezőszéket valójában jóval nehezebb megtalálni, mint elsőre gondolnánk. A szék designja gyakran rabul ejti a vásárlókat, azonban a tetszetős külső nem mindig takar értékálló bútordarabot. Rengeteg szebbnél szebb modellel találkozhatsz a piacon, de melyek azok, amelyek tényleg hosszú éveken keresztül kiszolgálnak majd? Cikkünkben, stílusok szerint mutatjuk meg a legújabb étkezőszékeket, hogy megtaláld a számodra legideálisabbat.

Kris étkezőszék

Kris étkezőszék

A skandináv stílus letisztult vonalvezetésével és modern színhasználatával igazán kedvelt irányzat a lakberendezésen belül. A Kris szék tökéletes megtestesítője a stílus sajátosságainak. Strapabíró falábak és kényelmes, letisztult ülőfelület jellemzik. Megjelenését pedig szuggesztívvé teszik a különféle színárnyalatok. Egyszerű, stílusos, miközben remekül funkcionál.

Trix étkezőszék

Trix étkezőszék

A modern stílus rendkívül hasonló a minimálhoz, de nagyobb teret enged a színhasználatban és a formák tekintetében. Ehhez igazodik a gyönyörű Trix étkezőszék, amely kiváló kiegészítője lehet a magasfényű asztaloknak. Tökéletes minőségű textilbőr anyagból készült, ülőfelülete könnyen tisztítható és rendkívül kényelmessé teszi a széket. Garantáltan központi elemévé válik az étkeződnek.

Paris étkezőszék

Paris étkezőszék

A Paris étkezőszék a loft stílus képviselője. Erre a stílusra jellemző a nagy belmagasság és hatalmas, tágas, “ipari jellegű” terek. A loft egy igazán férfias, hűvös megjelenést ad az enteriőrben elhelyezett bútoroknak. A Paris Wood különlegessége abban rejlik, hogy szemben a loft fémes megjelenésével, ülőfelülete fából készült. Ettől válik egyszerre kényelmessé és mutatóssá ez a bútorcsalád.

Favázas étkezőszék

Favázas étkezőszék

A klasszikus stílus is a tágas tereket részesíti előnyben. Örökzöld stílusirányzat, amely napjainkban is kedvelt a vásárlók körében, korosztálytól függetlenül. Az FN-SC étkezőszék kiváló választás, az elegancia pedig, amit ez az étkezőszék sugároz, garantáltan levesz majd a lábadról. Jól párosítható íves, tömörfa asztalokkal.

Neobarokk stílus

Neobarokk étkezőszék

A legfőbb jellemzői közé tartoznak a tömörfa bútorok és az ívelt, díszes vonalak. A neobarokk étkezőszékek kiváló minőségűek, páratlan miliőt teremtenek és igazán különlegessé teszik az étkezés élményét. Nem véletlen, hogy a mai napig népszerű stílusirányzat a barokk megjelenése óta.

Köszönjük, hogy elolvastad! További inspirációkat itt találsz.