Akciós egyedi fürdőszoba bútor

Egyedi méretben gyártunk fürdőszoba bútort! 

Ritka, hogy egy ilyen különleges gyártástechnológiát igénylő környezetben, mint a fürdőszoba, egyedi gyártású termék készüljön. A helyiség eleganciáját nyilván nagymértékben növeli, ha az ember oda gyártott, nem pedig nem oda gyártott bútorokkal díszíti föl.

Antibakteriális bútor

De hol lehet egyedi méretben professzionális, fürdőszobabútorok gyártására szakosodott cégtől mosdószekrényt rendelni? Most megjelent kínálatával Magyarországon egy felső kategóriás fogászati bútorokat gyártó cég, amelyik 2020-ban előrukkolt egy ilyen, speciális fürdőszobai bútorokkal, amelyben megtalálható a fogantyú nélküli Gola rendszertől az élfogantyúsig minden, modern függesztett kialakításban.

Keskeny fürdőszoba bútor

Gola fogantyú nélküli rendszerű fürdőszoba szekrény
Ha egészen pontosak akarunk lenni, a cég régóta gyárt egyedi méretű fürdőszoba-bútorokat, de eddig csak a luxus igényeket szolgálták ki milliós árkategóriában mozgó Corian mosdós mosdószekrényekkel és kiegészítő bútorokkal. Az újdonság abban áll, hogy vásárolhatunk tőlük már 76.200 Ft-os áron függesztett kivitelű fürdőszobaszekrényt beton vagy fadekoros ajtófronttal, Gola rendszerrel, mosdópulttal EGYEDI MÉRETBEN!


Ami igazi különlegesség, az az EGYEDI MÉRETRE GYÁRTÁS, méghozzá a sztenderd méretekkel azonos áron, ami a vállalat eredeti működéséből, a fogászatok igényeiből adódik. Maga a webshop is különleges. A terméknek nem csupán a méretét lehet megadni (szélesség, mélység, magasság), hanem a front színt és anyagot, az oldal és a mosdópult színét és anyagát is külön-külön.

Egyedi méret alapján fürdőszoba bútorHa ráültetett mosdót vesz az ember, amiből annyi van már a piacon, mint égen a csillag, akkor pontosan a medence méreteinek megfelelő szekrényt rendelhet hozzá 76.000 forinttól induló áron.
Vagy ha egy komplett falat szeretne beépíteni, akkor csak a pultra ültetett mosdótál jöhet szóba, itt a méretek megadásával ezt is megrendelheti.

Egyedi fürdőszoba bútor

A fürdőszoba mosdószekrények készülnek fogantyú nélküli (Gola rendszer) és fogantyús (hagyományos és élbe mart fogantyúval egyaránt) kivitelben is.

Dupla mosdós fürdőszoba bútor

Fehér dupla mosdód fürdőszoba bútor

Dental Möbel fürdőszoba bútor

Szürke fürdőszoba bútor online

Egyedi színben kapható fürdőszoba bútor

Pontokba szedve a tulajdonságokat:

    • egyedi méret standard méret áron
    • 1 hetes gyártási idő
    • 6 fadekor, 3 beton dekor, alapszín dekorok, magasfényű dekorok, rozsdás vas dekor
    • választható szekrény oldal, front, mosdópult szín kombináció
    • felső kategóriás alapanyagok
    • nem lapraszerelt kivitel, kész bútorgyárban szakszerűen összeszerelt bútorok kerülnek kiszállításra.

Mindez megtalálható a www.dentalmöbel.eu/furdoszobaszekreny/ oldalon. 

Választható pult szín