Sőt ma már az sem meglepő, hogy a férfiak közül nemcsak a tehetős férfiak vágynak ugyanilyen lehetőségre. Egyre több azoknak az embereknek a száma, akik megtervezik, megtehetik, megengedhetik maguknak, hogy akár egy teljesen különálló szobába telepítve valósítsák meg gardrób álmaikat. Ám amíg az álom valóra válik, nagyon fontos az előzetes vizuális és térbeli tervezés, hiszen a tökéletes megoldásoknak egyszerre kell funkcionálisnak és látványosnak lennie.

Tolóajtós gardróbszekrény

Euromobili gardrób

Az olasz Gruppo Euromobili elegáns szekrénysoraitól vagy gardrób szobáitól egy csapásra trendivé és divatossá válik egy lakás. Teljesen mindegy, hogy tucatnyi estélyi ruhával rendelkező társasági életet élő modern feleség, vagy egy magára valamit is adó szingli üzletember lakik benne.

 Gardróbszoba

Modern gardróbszekrény

Az egyik legkézenfekvőbb megoldással élve tervezett a cég egy falba telepített szekrényt, amelynek átlátszó üvegajtaja növeli a teret, de egyben szabad betekintést enged az ott lakók ruhatárába és a sokoldalú polcos, szekrényes, rekeszes megoldásokba. Mindenesetre ezt a kialakítást inkább csak azoknak javasolnánk, akik kínosan ügyelnek a rendre.

Minimál gardróbszekrény

Homokszínű gardróbszekrény

Világoskék minimál ruhásszekrény

Gardróbszoba

A hálószoba mellé épített szekrénynek álcázott és ülősarokkal kiegészített szoba nemcsak a lezárja vagy éppen nyitott állapotban tágítja a teret, hanem képes a Narnia feeling megidézésére is. Ráadásul ugyanennek a változatnak van tolóajtós megvalósítása is. Az ügyesen választott színek és megoldások pedig segítenek elegánssá, klasszikussá, modernné vagy éppen férfiassá, nőiessé esetleg kifejezetten uniszexszé változtatni a szobát. A lényeg, hogy minden egy helyen legyen! Mert mire jó egy gyönyörű szekrény, ha nem fér el benne az összes dolgunk?

Szoboszlai Krisztina

Euromibili olasz bútorok

Üvegezett tolóajtós gardrób

Gardrób tárolórekeszekGardrób tárolórekeszek

Gardrób tárolórekeszek, polcokGardrób polcok ingek tárolásához

Női gardrób tárolórekeszekGardrób tárolórendszerek, fogasok

Natúr színű gardróbszekrény

Fehér tolóajtós gardrób

Nagy tolóajtós gardróbszekrény

Zalf olasz gardróbszekrény

Gardrób tervezés ötletek