Pedig az esetek 90 %-ban a kialvatlanságért a rosszul megválasztott fekhely a felelős. Az alvás nemcsak fizikailag regenerálja testünket. Az agyunk, immunrendszerünk éppúgy épül az alvás során, mint izomzatunk. A tartós kialvatlanság, a túlhajtott életmód nemcsak fizikailag tesz minket fáradttá, de immunrendszerünk, mint szervezetünk fő védőbástyája, szintén legyengül, így kevésbé lesz ellenálló a betegségekkel szemben. A rossz ágy napról-napra képes megkeseríteni életünket.

A teljesítőképesség romlik, koncentráció zavarok lépnek fel. Az idegi kimerültség rossz közérzetet okoz, amelynek gyakran emberi kapcsolataink látják kárát. A megoldás nem a gyógyszerekben és nyugtatókban keresendő. Sokkal egyszerűbb a megoldás: személyre szabott, egyedi igényeinknek megfelelő bioágyat kell választani.

Mitől "bio"a bioágy? A felhasznált alapanyagoktól. A tömörfa bútorból készült ágykeret, a gőzölt bükk alapanyagú lécesbetét ( ágyrács ), valamint a matracok alapanyagát adó natúr gumilatex, kókusz, gyapjú, mind a természet ajándékai. Nem tartalmaznak fémet, vagy más mesterséges anyagot, ami kedvezőtlen kihatással lenne az alvó emberi testre.

A bioágy nyújtotta közegben szervezetünk képes a valódi pihenésre, regenerálódásra Az ágyak egyénre szabottsága – amely figyelembe veszi a felhasználó súlyát, életkorát, alvási szokásait, esetleges betegségeit – a biztosíték arra, hogy Ön az Önnek legmegfelelőbb fekhelyen tölti éjszakáit.

- személyre szabott kialakítás, egyedi szélesség és hosszúság
- fém mentesség és atka mentesség
- portaszítás és antiallergén felületek
- gerinckövetés és alátámasztás és állítható keménység

Hazánkban is egyre többen döntenek a bio-ágyrendszerek használata mellett. Hogy miért? Mert az elégedett vásárlói visszajelzéseken túl egyre több orvosi szakvélemény lát napvilágot az emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásukról.