Tempur Deluxe párna
A Tempur Deluxe párna a Tempur termékcsalád legexkluzívabb tagja. A NASA által kifejlesztett különleges Tempur anyagot egy puha steppelt huzatba tették. A párna oldalán lévő szatén huzat hűs, nyugtató érzést kelt, tapintása kellemes. A párna másik oldalán a speciális Tempur-Tex anyag található mely egyedülálló nedvesség elvezető technikával rendelkezik, ezen kívül puha tapintású.

Tempur Symphony párna
A Tempur Symphony Párna a Tempur termékcsalád legújabb tagja. Úgy tervezték meg hogy mindkét oldalát használni lehessen. Új kialakítása révén sokkal puhább, kellemes érzést ad és sokkal jobban támasztja alá nyakat illetve a fejet alvás közben mint a korábbi párnák. Az oldalak íves formája a háton illetve oldalt fekvőknek nyújt tökéletes pihenést. A külső huzata eltávolítható, valamint mosógéppel mosható. Ez a termék három különböző méretben vásárolható meg.

A Tempur Termékcsalád két új tagja Magyarországon csak a NOVETEX Mintaboltokban vásárolhatóak meg. A két forradalmian új tervezésű alvópárna természetesen megvásárolható a Matrac Webáruházban is 5% kedvezménnyel.

A Tempur Űrkabin használatba vételének első pillanatától az alváskomfort új dimenzióit ismerheti meg. A Tempur Párna és Tempur Matrac kipróbálásával - melyek a NASA Űrkutatási programjának eredményei - megtapasztalhatja a különleges Tempur anyag előnyeit. Kizárólag a NOVETEX -nél: A Max City üzletházban kizárólag a NOVETEX -nél, a törökbálinti NOVETEX Mintaboltban próbálhatja ki a Tempur Űrkabint. A törökbálinti üzletben - Magyarország legnagyobb hálószoba szaküzlete - hétfőtől szombatig délelőtt 10 órától este 8 óráig, valamint vasárnapokon délelőtt 10 órától este 7 óriág várja a Kedves Érdeklődőket. Különleges Élmények A Tempur Űrkabinban a használat ideje alatt tompított fény, halk, kellemes zene segíti a vásárlók pihenését, valamint különlegességnek számít a kabin mennyezetén felvillanó pár csillag mely komfortosabbá teszi a próbafekvés élményét. A kabinban található Tempur matracot Tempur Superflex ágyráccsal lehet kipróbálni.

www.matrac.hu